Veletrh Střechy Praha 2010 - energeticky úsporné stavění

Foto: BYDLENI.CZ

Foto: BYDLENI.CZ

Již 12. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha představí v následujících třech dnech rozsáhlou nabídku střešních krytin, materiálů, doplňků, izolací, řemesel a služeb pro stavbu a renovaci střech. Souběžně probíhá výstava Solar Praha. Na výstavišti v Praze - Holešovicích se tak sejdou všichni významní výrobci a dodavatelé střešních materiálů a komponentů i výrobci fotovoltaických a solárních panelů.

Obě výstavní akce spojuje téma energeticky úsporného stavění. Mezi téměř dvěma stovkami vystavovatelů je i 21 zahraničních firem, například z Německa, Rakouska, Belgie, Turecka a dalších zemí.

V rámci veletrhu mohou návštěvníci rovněž zhlédnout v Pavilonu novinek expozici nejnovějších produktů a také navštívit bezplatná poradenská centra - Informační centrum EkoWATT, Informační centrum ČKAIT a Centrum Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů. Odborníkům i laické veřejnosti je věnován bohatý doprovodný program.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Lindab

Krytiny Lindab

Společnost Lindab se veletrhu Střechy Praha zúčastňuje pravidelně. Letos je na stánku Lindab (č. 121 v levém křídle Průmyslového paláce) k vidění kompletní sortiment střešních krytin Lindab a Lindab Rova, který zahrnuje plechové profilované střešní krytiny s povrchovou úpravou v širokém barevném sortimentu, dále falcovanou krytinu Lindab Seamline i ukázky bezpečnostních prvků střech. Na výstavě mohou návštěvníci zhlédnout také ukázkovou montáž střešních krytin Lindab a s odborníky prodiskutovat možná technická řešení detailů při realizaci střech. Pro návštěvníky z řad profesionálů bude představen nový ročník věrnostního programu, který nese podtitul „Více možností, výhod, odměn… „
Nová minerální izolace

Minerální izolace Knauf Insulation s technologií ECOSE Technology je jednou z novinek, s nimiž se lze na veletrhu seznámit. Firma ji představuje u stánku č. 117. Technologií ECOSE Technology reaguje Knauf na rostoucí poptávku po ekologických materiálech bez formaldehydu, přičemž staví na skvělých vlastnostech minerální vlny. Nová minerální izolace má přírodní hnědou barvu, je příjemnější na dotyk a zachovává tepelné, akustické a protipožární vlastnosti, na které jste byli zvyklí u stávající minerální izolace. Je ideálním materiálem pro dřevostavby, a to i díky své přírodní hnědé barvě. Vhodná je pro zateplení šikmých střech, protože ji lze velmi jednoduše aplikovat vložením nad, pod nebo mezi krokve, kde dobře drží.
28.01.2010 | redakce Bydlení.cz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444