Vánoční tip: Kdo si hraje na koberci, nezlobí

Soutěž o hrací koberec Člověče, nezlob se

Čím letos potěšit děti pod stromeček? Co třeba spojit hračku, ozvláštnění interiéru dětského pokoje a úsporu energie v jedno? Řešením jsou hrací koberce. Tepelně izolují, skvěle rozjasní každý interiér, jsou hebké na dotek, pro dětské hry jsou na rozdíl od jiných druhů podlah bezpečnější, a navíc si s nimi užije spoustu zábavy celá rodina.

Kobercové omalovánky

Představte si, že vám dítě pomaluje úplně nový koberec fixy všech možných barev a vy z toho budete mít radost! Zní to neuvěřitelně, ale i to některé dětské koberce zvládnou. Ze vzorů si vyberou holky i kluci, protože na vybarvení čeká zásoba motivů od princezen, zvířátek a dinosaurů po mapy světa. Kreslící koberce z bavlny slouží jako jedna velká kruhová omalovánka – ovšem s tím rozdílem, že ji nestačí vybarvit jen jednou. Správný umělec se svým výkonem není nikdy spokojený, a to platí v každém věku. Koberec se dá snadno vyprat a další den může malý kreslíř začít znova na čisté plátno.
Cena od 899 Kč
 

Člověče na koberci, nezlob se

Stolní hry se stejně vždycky nejlépe hrály na zemi, až tam se člověk totiž správně uvelebí, uvolní a může se plně ponořit do hry. To platí i o klasice Člověče, nezlob se. Nejde ale jen o koberec! Součástí balení této chlupaté a měkké hrací desky jsou i figurky, aby dětem opravdu nic nebránilo v cestě za kobercovým dobrodružstvím.
Cena: 690 Kč
 

Oblíbený jednorožec

Která mladá dáma nesní o vlastním jednorožci? Dětské kusové koberce z řady Kids jsou navržené přímo pro dětské pokoje. Koberec má nízce střižený hustý vlas, takže do něj nezapadává žádný nepořádek a dobře se luxuje. Vybírat můžete z řady vzorů, jako jsou kočky, auta, piráti, sloni a další.
Cena od 929 Kč

bydlinek Soutěž o 2 hrací koberce Člověče, nezlob se
Zkuste odpovědět na otázku v níže připojeném formuláři. Pokud budete mít štěstí při losování, Člověče, nezlob se na koberci budete s dětmi hrát právě vy.

Nápovědu hledejte přímo na stránkách mujkoberec.cz. Soutěž trvala do 16.12.2022. Výherci: D.Šmerdová, B.Paletková

02.12.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444