Vánoce v novém: tapety a originální stěny

Blížící se advent a celé předvánoční období symbolizují dva zásadní úkoly. Uklidit a nakoupit dárky! Většina z nás si dopředu plánuje, jak zvládne velký vánoční úklid, jak vytvoří příjemnou sváteční atmosféru. Dárky pak musíme především správně vybrat, aby udělaly našim blízkým radost. A čím více se Vánoce blíží, tím větší nervozita v nás roste, jestli vše vůbec dokážeme stihnout.

Na Vánoce bychom nejradši celý byt vzali pěkně z gruntu. Vytepovat koberce, umýt okna, poklidit ve skříních a samozřejmě vymalovat! Co byste řekli na to, kdyby šlo všechno zařídit rychle, bez velkých starostí a na jednom místě? Možná pro vás máme řešení… A je víc než jednoduché! 
 
Zkuste si představit, že během jednoho dne budete mít jak čisté a půvabné stěny, které dokonale promění atmosféru vašeho bytu, tak i dárek pro své blízké.

Tapety pro všechny

Tradiční vzor nebo fotografii vnoučat přes půlku stěny si vyberou vaši rodiče, pohádkou postavičku nad postel bude chtít vaše dcera, akční hrdina nebo oblíbený sportovec udělá radost synovi, stále oblíbenější tabulové tapety na vzkazy poslouží celé rodině a partner podnikatel může svou pracovnu zútulnit třeba originálem z kategorie luxusní tapety
Netroufáte-li si vybrat tapetu nebo dekoraci pro své blízké sami, nechte to na vkusu obdarovaného a věnujte pouze poukaz na nákup ve vámi zvolené hodnotě.

Kompletní nákup zvládnete pohodlně i z domova při jediné návštěvě eshopu tapetyzlin.cz. V případě, že potřebujete radu, konzultaci, návrh architekta, individuální schůzku v prodejně nebo u vás doma, samozřejmě vám společnost vyhoví. Pomůže vám s výběrem, spočítá spotřebu tapet, nabídne odpovídající dekorace, závěsy, polštářky nebo koberečky.

 

O společnosti Tapety Zlín

Firma se specializuje na úpravy stěn. Není však pouhým prodejcem. Kromě kamenné prodejny a eshopu s vždy aktuálními vzory českých i zahraničních výrobců, především umí své řemeslo. Jako rodinnou firmu s více než desetiletou tradicí je bytový design zajímá stejně jako spokojenost zákazníků.  
06.11.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444