Útulná a praktická domácnost s českými kamny a sporáky

Kamna a sporáky na pevná paliva pořizujeme především na chaty a chalupy. Tento stylový spotřebič se však stále častěji objevuje také v rodinných domech, v jejichž interiéru vytvoří útulnou romantickou atmosféru. Topení tuhými palivy v kvalitních kamnech je navíc vhodné ekonomické řešení.

  • Potřebujete snížit náklady na energii v domácnosti?

  • Nechcete být závislí na drahém plynu, nebo elektrické energii?

  • Máte rádi praskání ohně v kamnech? 

  • Rádi pečete domácí chleba, nebo koláče? 

  • Podporujete kvalitní české výrobky?

 
Odpověděli jste alespoň na jednu otázku kladně? Řešení úspory energií, nezávislosti a příjemného designu nabízí firma KVS MORAVIA, specialista na česká kamna a sporáky na pevná paliva.

 

Na kamnech můžete vařit a zároveň jimi vytápět

Kamna a sporáky poskytují kombinaci vaření i vytápění v jednom. Nejen, že na sporáku můžete vařit, péct nebo ohřívat pokrmy, můžete jimi rovnou vytápět okolní místnosti. Topit je možné dřevem, dřevěnými briketami, případně hnědým uhlím. Spotřebiče jsou jednoduché a praktické. V interiéru se tyto kamna mohou stát krásným estetickým prvkem. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na jejich schopnost vytvořit romantickou atmosféru - pohled do plápolajícího ohně a uklidňující zvuk praskání dřeva zkrátka ničím nenahradíte.


Domácí spotřebiče KVS MORAVIA: Stylové spotřebiče, které sníží výdaje za energie

Česká firma KVS EKODIVIZE a.s. vyrábí domácí spotřebiče na pevná paliva pod značkou KVS MORAVIA ve svém závodě ve Dvorcích, který má již více než stoletou historii. Zákazník si může vybrat z široké nabídky sporáků, kamen a vestavného systému určeného pro vlastní stavbu například kachlových kamen. V nabídce jsou nejrůznější typy včetně provedení s teplovodním výměníkem. Životnost je zaručena na desítky let a pokud zákazník potřebuje, není problém dodat náhradní díly.

Celý sortiment se dodává na český a slovenský trh pod značkou KVS MORAVIA, tyto výrobky jsou dále exportovány především do Německa, Francie, Velké Británie, Irska, Rakouska, Itálie, Slovinska, Švýcarska, Polska, Norska Finska, Švédska, Estonska a Lotyšska.

Všechny spotřebiče splňují platné normy a zákony, včetně kompletní certifikace, podle které reflektují požadavky na EKODESIGN lokálních topidel na pevná paliva.

20.12.2023 | PR
  • KVS EKODIVIZE a.s.

    Domácí spotřebiče na pevná paliva - sporáky, kamna a kotle vyrábíme v závodě ve Dvorcích, který má již více než stoletou historii a dnes patří společnosti KVS EKODIVIZE a.s. Tento sortiment vyrábíme v současné době v osmi typových řadách a dodáváme pod značkou KVS MORAVIA do velkoobchodních a maloobchodních sítí v celé České republice. Tyto spotřebiče pracují na principu spalování pevných paliv: dřeva a v současné době taky ekologického paliva - dřevěných briket. Všechny spotřebiče získaly certifikát, podle kterého splňují požadavky na EKODESIGN lokálních topidel na pevná paliva (2015/1185), který je v Česku povinný již od roku 2020, a bude je možné provozovat i po roce 2022.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444