Umyvadla nejen do koupelen

Na jubilejním 10. veletrhu Pragointerier, který se konal v únoru na pražském Výstavišti v Holešovicích, byla představena nová třída koupelnového nábytku pod značkou HAMMER lineR.

Čím upoutal mnohdy již znuděné návštěvníky? Zejména svým neokoukaným designem, který je výsledkem návrhu Tomáše Nováka a poté i způsobem použití klasických materiálů - dřeva a ručně kovaného železa.
Firma AQUANY na veletrhu Pragointerier představila hned tři nové série koupelnového nábytku.
Série SENATOR je nejhonosnější a je zamýšlena pro velké koupelny. Ve velmi krátké době bude celá série kompletní, tj. doplněna o úložnou skříňku a židličku s praktickými šuplíky.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Série TRIANGL je ojedinělá tím, že počítá především s instalací do volných koutů koupelen.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Sérii KLASIK je zase možné použít i při rekonstrukcích koupelen v panelových domech, a dále při umístění do kancelářských prostor. Tvary všech sérií jsou jednoduché a společným jmenovatelem je vysoce elegantní vzhled, doslova vybízející k příjemným dotekům. Všechny série, nejen Triangl, skýtají možnost aplikace rohového umyvadla. A kdo by chtěl mít umyvadlo prakticky umístěno třeba i v kanceláři, může si vybrat z nabídky nábytku HAMMER lineR a klidně je tam instalovat. A možná se mu stane nejen praktickým pomocníkem, ale třeba i nejoblíbenějším zdrojem relaxace. Nosná konstrukce od kováře
Základem všech sérií jsou ručně kované nohy z plného železa. Zajímavá povrchová úprava pak nechává vyznít ručnímu zpracování a nepotlačuje strukturu použitého železa. Nechybí ani nezbytné, jednoduše a účelně vypracované železné úchyty na žínky, osušky či ručníky.
Dřevo hřeje
Velký důraz je kladen na výběr dubového materiálu pro dřevěné desky, které mají tloušťku 30 mm. Ušlechtilé dýhy jsou pak lisovány na dřevěný základ a odolávají vodě, díky pečlivému ošetření speciálním lakem odolným proti náročnému prostoru koupelny. Pokud jde o barvu dřevěných desek, firma nabízí deset barev s řadou Standard a řadou Color. Nezbytnou součástí dokonalého designu jsou ovšem umyvadla provedená v chromu.
A doporučení na závěr. Firma AQUANY je komplexní koupelnové studio, z čehož vyplývá, že vám samozřejmě poradí i s realizací kompletní koupelny.
25.02.2003 | Ing. Olga Koníčková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444