Tvůrcem vlastního interiéru

Kolekce konferenčních stolků Domino

Kolekce konferenčních stolků Domino

Trendy v současném designu

Co je in v designu nábytku? Nechte se inspirovat krátkou exkurzí do světa kreativity. Třeba naleznete nápady i pro své bydlení.

V módě je hravost a kreativita. Pokud vás již nebaví střídmé, pravoúhlé linie, pokud sami rádi kombinujete barvy a materiály, jistě si v nabídce současného designu vyberete. Kolekce konferenčních stolků Domino od italského designéra Gianluigi Landoniho je ideální pro svobodomyslné, kreativní osobnosti. Sadu tvoří stolky a stoličky různých barev, tvarů a rozměrů, které lze dle libosti kombinovat. Různé jsou i materiály, z nichž jsou jednotlivé kusy vyrobeny. Žádné přísně pravoúhlé linie, žádná nuda, žádná šeď. S kolekcí Domino se sami stanete designéry svého prostoru. 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Konferenční stolek z masivu od studia Uhuru

Nebo preferujete klasiku? Co třeba stůl z masivu? Ze skutečného dřeva, z masivu, doslova a do písmene. Pod značkou Uhuru vytváří designéři Jason Horvath a Bill Hilgendorf originální konferenční stolky, jimž nechybí vtip. Na výrobu těchto nábytkových originálů navíc používají zbytkový materiál, který by jinak putoval na skládku. Tyto konferenční stolky z masivu se skutečně budou vyjímat i ve velmi moderně pojatém interiéru.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Konferenční stolek Epsilon

Fantazii se rozhodně meze nekladou. Originálním nápadům již nestojí v cestě ani technická omezení. Pokud vám chybí pocit "tepla domova", stůl Epsilon vám jej určitě poskytne. Designér Joseph Bernard využil možností speciálního gelu na bázi alkoholu, který při hoření neuvolňuje ani kouř ani zápach. Horní deska stolu je kamenná, v jejím středu je umístěno "ohniště". Základnu tvoří dřevěná konstrukce. Originální kus nábytku vám vizuálně i pocitově nahradí krb aniž byste museli štípat dřevo na podpal nebo se obávat nebezpečí požáru.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dekorativní panely od Lamellux

Kombinace tradičních a nových materiálů je trendem, který sledují například i dekorativní panely Lamellux. Dřevo zde doplňuje umělá pryskyřice v zářivých barvách. Inovací je použití optického vlákna, které propouští světlo. S těmito panely skutečně získá každý interiér jedinečný vzhled.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Stojánek na knihy ze série Pack of dogs

Současný design se nebrání ani roztomilým nápadům. Stojánek na knihy Pack of dogs (psí smečka) od Nel Studia vychází z představy pejska, jež svému páníčkovi přináší knihu. Dřevěné knihovničky byly navrženy v několika variantách, které lze vzájemně kombinovat. Můžete si pořídit jednoho pejska nebo celé spřežení, záleží jen na vás, do jakých formací je poskládáte.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pohovka-bar nebo Bar-pohovka?

Velké oblibě se těší multifunkční nábytek. Proč si pořizovat obyčejnou pohovku, když můžete mít bar a pohovku v jednom? Jednoduchým překlopením konstrukce změníte pohovku v barový pult a naopak. Klidný večer ve dvou na pohovce, nebo pohodový večírek s přáteli kolem barového pultu? Obojí vám poskytne pohovka-bar - bar-pohovka od Jamese McAdamse.

Foto: Le Blog Deco

 

25.06.2010 | Hana Děcká

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444