Trendy na podzim 2017: Přírodní materiály a retro design

Vypínače OBZOR: Retro kolekce, dřevo

Vypínače OBZOR: Retro kolekce, dřevo

Zajímáte se o trendy? Baví vás prohlížet inspirativní časopisy a čas od času proměnit tvář vašeho interiéru? Letos nešlápnete vedle s retro doplňky, které se kombinují s moderním designem. Výsadní postavení si stále udržují přírodní materiály.

Kdo chce mít styl, dbá na detaily. To se osvědčilo v módě, ve vaření i v bytovém designu. Právě maličkosti totiž dávají celkovému vzhledu ten pravý šmrnc.

Brzy přijde podzim a vy se už nyní obáváte chmurných nálad? Pozvěte domů barvy! Barvou celého roku 2017 je zelená; svěží a jasná, přesně taková, která připomíná první jarní trávu. Nemusíte rovnou vymalovat všechny stěny, stačí se zaměřit na doplňky.
Doplňte interiér živými rostlinami a výraznými doplňky. Elektroinstalaci pak volte v neutrálních barvách. Vypínač: Retro kolekce, bílá keramika

Nezanedbatelným detailem v interiéru je elektroinstalace. Vypínač totiž už dávno není jen obyčejný bílý plastový čtvereček. Jeho design se proměňuje s ohledem na aktuální trendy a může nabídnout hned několik podob.

Nyní si můžete vybírat zásuvky a vypínače podle různého stylu i materiálu. Skleněný, dřevěný nebo kovový vypínač pozdvihne tvář vašeho interiéru přesně v daném stylu. Pokud si nejste jisti, jaký vypínač by vašemu interiéru slušel, vyzkoušejte si online návrhář společnosti OBZOR, který naleznete na adrese www.domovnivypinace.cz. V konfigurátoru si vyberete barvu stěn nebo nahrajte vlastní fotografii vašeho reálného interiéru a začněte vybírat vypínače podle typů a barev.



Pokud vás zajímají konkrétní trendy roku 2017, představme si ty nejzásadnější: 

 

Retro ruku v ruce s moderním designem

Retro nemusí znamenat něco starého. Naopak je nadčasové a funkční! „Retro prvky skvěle doplňují jednoduché designové bydlení. Rozhodli jsme se proto vytvořit řadu Retro vypínačů inspirovaných nadčasovým baťovským designem,“ uvádí Martina Obadalová ze zlínské společnosti OBZOR. O retro řadu vypínačů byl zaznamenán nebývalý úspěch zejména u majitelů loftového bydlení, v interiérech laděných do rustikálního, starobylého nebo vintage stylu.

 

Návrat k přírodě

Teplé dřevo nebo chladné sklo? I v takovém provedení si můžete pořídit vypínač. Společnost Obzor v kolekci DECENTE představila elektroinstalaci vyvedenou v moderním designu a zemitých, přírodních barvách. Mezi použité materiály patří dřevo, sklo, hliník, nerez nebo zrcadlo.



15.09.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444