Trendy, které ovládnou letošní podzim aneb příprava na domácí pohodlí

Podzimní období téměř každého svádí, aby na střípky léta vzpomínal v pohodlí svého domova. Máme čas na sebe a celkově trávíme doma více času odpočinkem. A jak jinak docílit dokonalého pohodlí, než když váš interiér dostane novou podobu. Čtěte dál a dozvíte se, jaké trendy letos frčí. Váš domov bude opět moderní a vy z něj budete díky pár změnám zase nadšení.

Na rekonstrukci klidně zapomeňte

Podobně jako máte nutkání obměňovat každou sezónu celý šatník, je i v domácnosti občas cítit potřeba změny. Trendy letošního roku však přejí všem, kteří nemají náladu na velkou rekonstrukci či podobnou akci. Stačí si zpříjemnit domov pár drobnými doplňky a barvami, které jsou nadčasové. Díky nim se budete cítit jako v novém.

Trendy letošního podzimu

Hlavním letošním trendem v barvách je červená ve všech odstínech. Vedle červené je hitem také oranžová. Nebojte se proto vytvořit doma doslova rudé království. Možná se vám může zdát, že tato barva je moc agresivní. Ovšem když ji zkombinujete  s krémovou nebo bílou barvou, rázem uvidíte jaká dynamika a pohodlí se rozline po vašem domově.

Polštáře, stolečky a květiny

Letos sice stále dominuje minimalismus, ale o doplňky nesmí být nouze. Provzdušněte svůj interiér zelení a zpohodlněte jej spoustou měkkých zákoutí. Vybavte své sedačky designovými polštáři. Nebojte se ani retro kousků – letos je v módě návrat do 70. let. Doplňte výraznou červenou třeba s džínovými textiliemi.

Babí léto aneb poslední zbytky sluníčka

Jak jinak navodit příjemnou atmosféru v bytě než příjemným světlem. Podzimních paprsků si můžete do bytu pustit přesně kolik chcete díky vnitřním žaluziím. Letošní trendy nahrávají tomu se odvázat a udělat změnu právě v tomto ohledu – moderní jsou japonské stěny či plisé. A červenou barvou můžete svůj byt přivést k dokonalosti.


„Rolety i plisé jsou vyrobeny z barevně a tvarově stálých textilií, a můžete si vybrat z nepřeberné škály odstínů a dekorativních vzorů. V interiéru působí ležérně a romanticky, navíc se oproti vnitřním žaluziím snadněji udržují. Velké oblibě se těší i moderní screenové rolety,“ říká Jan Žižlavský ze společnosti Isotra.

Na detailu záleží

Bez drobných designových prvků by to přeci nešlo. Letos jsou trendy i metalické a kovové materiály s odlesky, nebojte se proto vsadit na tuto barvu, která v prostoru doplní celkový dojem pohodlí. Ať už zvolíte stříbrné svíčky nebo květináče či metalické rámečky na fotky, vedle rozhodně nešlápnete.
22.11.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444