Tipy na hřejivé dárky pod stromeček

Zima už klepe na dveře. Je tak vychytralá, že ji nemusíte ani zvát a dokáže nečekaně vstoupit  do našich domácností. Studené večery jsou pro mnohé z nás velkým trestem. Vánoce jsou ovšem také už skoro za rohem a tak pokud ještě nemáte nakoupeny všechny dárky pro své blízké, jistě vám přijde vhod náš článek plný tipů na vánoční dárky, které zahřejí nejen u srdce.

Ventilátory a krbová kamna

Ventilátory na krbová kamna jsou populární terpve několik posledních let. Tyto šikovné přístroje se starají o rovnoměrnou distribuci tepla v místnosti. Tuto přednost ocení především ti, kdo bojují se zimou od nohou či se studenými rohy v místnosti. O pohon ventilátoru se u většiny modelů stará Peltiérův článek, který vyrábí elektrický proud na základě rozdílu teplot mezi horní deskou kamen a chladičem v horní části ventilátoru. Nepotřebují tedy žádné zbytečné baterie nebo jiné externí zdroje energie. Ceny jednotlivých modelů začínají již na částce 1 990 Kč a zakoupit je můžete například v e-shopu nebo v kamenné prodejně společnosti KRBY - KAMNA TURYNA.


Litinové nádobí

To, že láska prochází žaludkem, je stará známá pravda. A když má člověk navíc k ruce kvalitní litinové nádobí, stává se vaření radostí. A právě takové nádobí se už od roku 1906 vyrábí z té nejkvalitnější švédské litiny značky Skeppshult. V nabídce má tato značka nejen litinové pánve, hrnce či zapékací misky, ale také vaflovače nebo třeba hmoždíře. Ispirujte se tímto výjimečným nádobím a prohlédněte si celou nabídku.


Stylové krbové doplňky pro náročné

Pokud hledáte opravdu kvalitní a originální dárek, tak vás jistě zaujme stylové krbové náčiní z prvotřídní nerezové oceli Trinio Reb. Působivý a elegantní design je jen malou třešničkou na dortu výhod. Typickým znakem tohoto příslušenství je precizní řemeslné zpracování a také označení výrobním číslem, což dělá z každého kusu originál. Stojany, krbové nářadí nebo koše na dřevo si můžete prohlédnout zde.


Grilovací příslušenství

Grilování se u nás v posledních letech dostalo do velké obliby a téměř na všech zahradách dnes najdeme gril. Není se čemu divit. Při grilování se sejdou přátelé a v kombinaci s dobrým jídlem a pitím vzniká magická atmosféra, kterou všichni milujeme. Moderní grily však nabízí širokou paletu využití. Nemusí tedy nutně sloužit jen k opékání masa nebo zeleniny. Díky správnému příslušenství můžete v grilu připravovat sladké muffiny, pizzu nebo pomalu tažený roastbeef. Máte ve svém okolí někoho, kdo rád griluje? Pak mu jistě toto příslušenství udělá radost.


Biokrby

Už jstě o nich slyšeli? Biokrby jsou příjemnou alternativou ke klasickým krbům. Jelikož nepotřebují komín ani jiné odkouření, jsou s oblibou používány i v bytových domech a panelácích. Při spalování biolihu totiž vzniká pouze malé množství vodní páry a hoření je tak čisté, bez sazí či jakéhokoli zápachu. Biokrb navíc dokáže skvěle oživit interiér a vnést do něj kouzlo romantiky.


Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop společnosti KRBY - KAMNA TURYNA a vyberte svým blízkým dárekm, který je zahřeje na duši i na těle.
05.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444