Tipy na bytový textil v podzimních barvách

Útulnou atmosféru v interiéru vytvářejí doplňky. Vkusnými povlaky na polštáře a plédy dotvoříte vzhled obývacího pokoje, povlečením zase snadno změníte tvář vaší ložnice. Jaké barvy by neměly chybět ve vašem interiéru na podzim?

Letošní podzim se nese v duchu zemitých barev. Vedou odstíny vínové, hnědé, červené, petrolejové nebo khaki a béžové. Letní lehké a vzdušné materiály vystřídaly hrubší a teplejší tkaniny, vhodné pro chladnější období.

Bytový textil poskytuje jednoduché, rychlé a velmi efektivní řešení, jak pozměnit vzhled místnosti. Navíc se nemusí jednat o finančně náročnou investici. Nakupte nové návleky na polštářky, prostírání na jídelní stůl, závěsy, deky a uvidíte, že rázem získáte zcela nový interiér bez větších zásahů. Navíc vás taková změna bude bavit.

Společnosti SCANquilt představila novou podzimní kolekci pro návleky na polštáře a jídelní prostírání. Ty zdobí umělecké a abstraktní motivy, módní chevron a další vytkávané vzory.

Klid a nohy v teple

Kdy jindy si užívat dlouhých večerů při četbě oblíbené knihy a zapálené svíčce než na podzim? Poproste babičku, ať vám uplete huňaté ponožky, uvařte si dobrý čaj, pusťte klidnou hudbu a zabalte se do pletených plédů. Z mnoha odstínů si jistě vyberete takový, který bude ladit s interiérem vašeho obývacího pokoje nebo ložnice. Ke každému plédu jsou k dispozici také dekorační polštářky ve stejném barevném i materiálovém provedení.

Usínejte v náladách impresionismu

Inspirace uměleckými směry je patrná také u kolekce povlečení ART JERSEY. Usínat můžete v náladách impresionismu, pop art nebo se nechte ukolébat jednoduchostí kolekce Graphics.

Vedle jedinečného designu vás také nadchne praktičnost povlečení. Povlečení Jersey nevyžaduje žehlení a ani běžným používáním se nemačká. Při převlékání se nezdržujte zdlouhavým zapínáním knoflíčků, povlečení je totiž uzavíratelné na zip. Povlečení Jersey se právem řadí do kategorie luxusního povlečení, je neuvěřitelně splývavé a hebké na omak. Vyrábí se z jemné bavlněné pleteniny z dlouhovlákných česaných přízí.

Také další kolekce povlečení Klasik Design vás svými barvami přivede do klidné, podzimní nálady. Tlumené odstíny hnědé a zelené vám dopřejí klidný spánek bez zbytečného rozptylování.
28.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444