Tendence obrazem

Probíhající veletrh Tendence přináší atraktivní nabídku produktů, díky nimž si můžete zkrášlit, zúčelnit a zpříjemnit své bydlení. Živou a inspirující atmosféru, které jsme zde svědky, jsme se pokusili zachytit na fotografiích.

Expozice firem představují osvědčené výrobky, ale především řadu novinek, s nimiž se můžete podrobně seznámit. Jde např. o letos nejprodávanější sedací soupravu Habart firmy Dormio, novinky firmy Karma, včetně jedinečné nízkoprofilovou keramické varné desky v ocelovém rámu, stylový nábytek firmy Mirland, sérii židlí, které nabízí společnost TON a mnoho dalších produktů, které zaujaly naši pozornost. U stánku redakce BYDLENÍ.CZ si můžete vybrat z nabídky Fair Trade výrobků, které nabízí firma Zóna 5.

 

05.10.2007 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444