TENDENCE 2005 - interiér a jeho tendence

Nábytkářský veletrh Tendence 2005, který otevře své brány přesně za týden, tedy 6. října 2005,  bude letos jako nafukovací balón. Jeden z vystavovatelů, přední evropský producent nábytku zaměřený zejména na židle a sedací soupravy, tvrdí o svém variabilním sortimentu, že je z něho schopen předvést jeden a půl miliónu kombinací nejrůznějších  sestav.

S podobnou matematikou si prý umí poradit  ještě minimálně pět výrobců, kteří budou prezentovat své výrobky na Tendenci 2005. Připočítáme-li k tomu  dalších pět set renomovaných vystavovatelů, kteří mají opravdu co ukázat, zdá se, že na letošní Tendenci nebude snadné rozhodnout se, co si prohlédnout dřív..  
Desátý, jubilejní ročník veletrhu získal  v pražském veletržním areálu Letňany pro své vystavovatele další novou výstavní halu. Navíc se rozšiřuje o tři významné novinky. Premiéru bude mít mezinárodní veletrh kancelářského nábytku, dále expozice zařízení gastroprovozů a hotelů a také veletrh vybavení obchodů a výstavních objektů.
Veškeré „vědění“ o současném  nábytku, dekoracích a vybavení interiérů najdete na úctyhodné ploše 20 000 metrů čtverečních. Inspirací chce tento veletrh být nejen pro výrobce, obchodníky a designéry, ale především pro širokou veřejnost.
Najdete zde vše - od bytových doplňků až po nábytek. Čeká na vás řada novinek a rarit. Švédský výrobce předvede  nejdražší postel na světě - je s nebesy, z hruškového dřeva a pokud po ní zatoužíte, zaplatíte milión korun.
A co třeba kombinovaná vodní postel s pevným lůžkem? Zajímavý počin, který na českém nábytkářském trhu dosud chyběl. Ani ji však v levném nábytku nehledejte. Je mimořádně odolná, protože je vyrobena ze speciálních, pevných materiálů, což se odráží i na ceně..
Další pozoruhodností je chladnička kombinovaná s televizí. Její uživatelé nemusí od oblíbeného programu nebo napínavého fotbalového zápasu odbíhat k lednici, pokud nutně potřebují něco zakousnout. 
Inteligentní záclony mají být dalším hitem veletrhu. Jsou vyrobeny ze speciálních materiálů, které podle výrobce  dokáží neuvěřitelné věci. Odstraňují nejen nepříjemné pachy a nebezpečné bakterie, ale navíc pohlcují elektromagnetické záření. Pro každého, kdo trpí nespavostí a věří v sílu nepatogenních zón, je tato inteligentní záclona cestou ke klidnému zdravému spánku.

Na veletrhu však nebude chybět ani  široká nabídka klasického nábytku, který bude prezentován na téměř dvojnásobně větší výstavní ploše oproti loňskému roku. V této sekci se budou prezentovat nejen čeští výrobci, ale i dovozci stylového nábytku například z Anglie a Indonésie. Oceníte špičkovou kvalitu, provedení, i příjemný design.


Tradičně se na letošní Tendenci 2005 uskuteční prestižní aranžérská soutěž o nejzajímavěji dekorované okno. Hned při zahájení veletrhu předvede svá aranžérská kouzla s nejrůznějšími tradičními i značně netradičními materiály Pavel Hruška v produkci, kterou byste si neměli nechat ujít.

Soutěž o volné vstupenky byla ukončena.
Výherci obdrželi zprávu emailem a volné vstupenky poštou.
(V případě individuální domluvy získali výherci vstupenku na veletrhu).
Nashledanou na veletrhu Tendence a při některé z dalších soutěží na BYDLENÍ.CZ.
29.09.2005
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444