Systém betonového zdění KB-BLOK

KB-BLOK přináší novou alternativu lícového zdiva v podobě zdící tvarovky KLASIK, která přináší stavitelům možnost využití betonové tvarovky jako lícové, při zachování rozměrů české pálené cihly. Součástí systému betonového zdění jsou také broušené obkladové tvarovky, které lze využívat při utváření exteriéru i interiéru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zdící betonová tvarovka KLASIK se dobře uplatní na fasádní zdivo, a to zejména pro vícevrstevné obvodové pláště - tzv. sendviče. Mnoho stavebníků dává obvodovým plášťům z lícového zdiva přednost před klasickou omítkou. Tvarovku KLASIK lze úspěšně použít také na oplocení, sloupky, podezdívky či rozvodové skříně. Nezanedbatelné místo má tvarovka KLASIK i v zahradách, kde ji lze použít na okrasné zídky, chodníky a schody nebo na obklady krbů. Výhodou tvarovky KLASIK v použití na lícové zdivo je jeho nenáročnost na údržbu a opravy, vynikající tepelně izolační vlastnosti v použití dvouplášťového zdiva, její mrazuvzdornost, nízká nasákavost a velká variabilita barev.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kromě tvarovek KLASIK KB-BLOK systém představuje další prvek svého komplexního systému moderní úpravu betonové obkladové tvarovky.
Jedná se o broušenou povrchovou úpravu, která je na trhu jedinečná a přináší nové možnosti při navrhování exteriéru a interiéru budov. Obkladové tvarovky se vyrábějí ve standardních barvách - přírodní, žluté, hnědé, červené, černé a bílé. Ve speciálním provedení lze broušenou tvarovku dodat na zakázku také v šířce 30 mm, včetně provedení se speciální strukturou s broušeným mramorem. Další novinkou v nabídce prvků KB-BLOK systému je tvarovka WINE BLOK.Wine blok je speciální tvarovka, určená k uložení a archivování vinných lahví. Ideální uplatnění proto nalezne v prostorách vináren, vinoték, vinných sklepů, prodejen s vínem, ale i v domácnostech milovníků dobrého vína.
29.04.2003 | Věra Růžičková
  • KB - BLOK systém

    Výrobce tvarovek, střešních krytin, dlažeb a opěrných zdí z betonu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444