Letem nad veletrhem Střechy Praha

Ve středu bylo rozhodnuto o letošním držiteli Zlaté tašky, ocenění v soutěži, která je jednou z řady pravidelných doprovodných akcí výstavy Střechy - Praha 2013. Vítězem se stala keramická taška Turmalín, jejímž výrobcem je společnost Bramac. Dění na veletrhu si můžete prohlédnout z leteckého pohledu.

Podívejte se na naše video z veletrhu:

 

Stejně jako soutěž o Zlatou tašku i tento specializovaný veletrh zaměřený na stavby a renovace střech se koná letos popatnácté.

Součástí střechařského veletrhu je také specializovaná výstava Solar Praha, která zahrnuje vše o úsporách energií a alternativních zdrojích energie, a souběžně letos poprvé probíhá veletrh, který dostal název Řemeslo Praha a jehož cílem je podpořit řemesla jako perspektivní a moderní obor. Dalším souběžně probíhajícím výstavním projektem je veletrh FOR PASIV určený zájemcům o oblast nízkoenergetických, pasivních a nulových budov.


Výstaviště v Praze - Letňanech, kde se tyto výstavní akce ve dnech 6. - 9. února konají, tak nabízí prezentace prodejců, výrobců i firem, které poskytují služby v oboru střech a střešních konstrukcí. K vidění jsou nejen střešní krytiny, ale také nejrůznější doplňky, okapové systémy, komíny, střešní okna, nosné konstrukce, izolace, povrchové úpravy, zájemci zde najdou i výběr odborného softwaru a literatury. To vše doplní prezentace vystavovatelů výstavy Solar - produkty a služby z oblasti fotovoltaiky, solární termiky, větrné elektrárny, využití biomasy, kogenerační jednotky, tepelná čerpadla a ostatní alternativní zdroje energie.

V průběhu celého veletrhu jsou na programu  konference, přednášky,  poradenská centra, praktické ukázky, diskuse. Také letos budou návštěvníci soutěžit o střechu na svůj dům zdarma nebo vybírat v anketě nejpoutavější expozici. V rámci veletruhu Řemeslo Praha jsou kromě nabídky mechanizace a vybavení, nástrojů a techniky pro řemeslnou výrobu a služby k dispozici i informace pro zájemce, kteří by chtěli začít s podnikáním v oblasti řemeslných prací jako jsou zedník, tesař, klempíř, izolatér, pokrývač, malíř a další žádané obory.
08.02.2013 | redakce Bydlení.cz
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444