Soutěžte s Vyvolej.to a máte originální dárek pod stromeček

Digitální fotografie pořizujeme na své mobilní telefony a fotoaparáty prakticky denně. Avšak fotka, která se vrátila na papír, v sobě nese jedinečnost, sílu osobního kouzla a trochu nostalgie. A právě to z ní dělá skvělý tip na dárek pro letošní Vánoce. Pokud vám leží fotky na disku, konečně nastal čas je vyvolat a někoho potěšit. Vyhrajte poukaz v nové soutěži!

Fotky ve stylu klasických polaroidek s bílým nebo barevným rámečkem, velkoformátové plakáty, elegantní čtverec na zeď nebo veselé magnetky na ledničku. Jedna fotografie se může zhmotnit do mnoha podob. „Lze vybírat z různých formátů, favoritem je však klasická fotka o velikosti 8×10 cm,“ prozrazuje Filip Ornstein, zakladatel Vyvolej.to.

To nejtěžší, co je pro vyvolání fotografie potřeba udělat, je prokousat se archivem na disku nebo vybrat tu správnou z Instagramu. O všechno ostatní už se postará Vyvolej.to. Zde se digitální fotografie rychle proměňuje do originálního dárku v excelentním provedení. Stačí vybrat formát, nahrát fotky a případně si je v rámci zvoleného formátu ještě upravit. Za dva dny už v poštovní schránce čeká krásné balení s vyvolanými fotografiemi.

„Originální alba na naše fotky vyrábí ti nejlepší knihaři a designéři v Čechách. Ručně, s pečlivostí a láskou ke své profesi,“ dodává Lukáš Opekar, jeden z partnerů projektu.

Vyvolej.to je služba, která vrací radost z focení na papír. „Budeme rádi, když fotky z Vyvolej.to potěší obdarované i ty, kteří pro ně dárek vymysleli. Proto se řídíme mottem: inspirace k radosti, radost z inspirace,“ uzavírá Tomáš Bajer, třetí z partnerů Vyvolej.to.

 

bydlinekSoutěž o 5 poukazů na Vyvolej.to 
Odpovězte na otázku a vyhrajte 1 z 5 poukazů v hodnotě 540 Kč a potěšte sebe nebo své blízké čímkoliv z Vyvolej.to.

Soutěž trvá do 28. 11. 2016. Soutěž byla ukončena.
Václav Růžička, 
Eva Dobrovolná, Markéta Ferdová, Hana Dubovská, Petr Doležal,

15.11.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444