Soutěžte se značkou Russell Hobbs o kuchyňské pomocníky

Sendvičovač Fiesta, Russell Hobbs

Sendvičovač Fiesta, Russell Hobbs

Také si neumíte představit výlet bez doma připravených voňavých sendvičů? Jednoduchý toastový chléb se šunkou a sýrem zapečený v sendvičovači skutečně představuje rychlou a výbornou svačinku, která se hodí na cesty nebo třeba dětem do školy. Sendvičovač, gril nebo třeba topinkovač - o to vše nyní můžete hrát v nové soutěži.

Na sendviče i sladké vafle

Ve Fiesta sendvičovači od značky Russell Hobbs toho navíc zvládnete mnohem více! Vedle klasického zapékaní v něm připravíte i vynikající domácí vafle nebo třeba ugrilujete plátky masa či zeleniny.

Součástí balení jsou totiž tři výměnné plochy:
  • pro zapékání
  • pro tvorbu vaflí
  • pro grilování
 
Plochy mají nepřilnavý povrch, a proto se snadno čistí. Sendvičovač mohou používat i děti - má totiž tepelně izolované držadlo proti popálení. 

Grilujte zdravě a v pohodlí domova

Hledáte pomocníka pro zdravé domácí grilování bez tuku a zbytečného přepalování? Family gril od značky Russell Hobbs s odnímatelnými plochami vám s přípravou zdravého jídla pomůže. Dostaly vaše děti chuť na pořádné hamburgery, křupavé kuře nebo třeba zdravou rybu? Každému vašemu kulinářskému nápadu je gril od značky Russell Hobbs nakloněn.

Family gril dělá čest svému jménu. Díky velkým plochám na něm totiž připravíte až 5 porcí najednou, vaše rodina tak nebude muset na oběd dlouho čekat. Plochy grilu jsou odnímatelné a vhodné do myčky, jsou uzpůsobeny pro ještě rychlejší ohřev a díky nepřilnavé technologii se nemusíte obávat nežádoucího připalování zbytků jídla.



Family gril - to není jen povedený design, ale také praktický tvar, díky kterému při grilování samovolně odtéká přebytečný tuk z jídla pryč do odkapávací misky. Váš pokrm si tak zachovává plnou chuť a šťavnatost, a přitom se snižuje přítomnost tuku až o 42 %.

V černém lakovaném designu bude tento pomocník vypadat na vaší kuchyňské lince elegantně. Svou kompaktní velikostí je vhodný pro menší domácnosti nebo pokud nemáte moc místa ke skladování.

Designový pomocník do hektického rána

V čistém a atraktivním designu byl představen topinkovač Legacy Floral od značky Russell Hobbs. Nadchne každého, kdo má cit pro elegantní vzhled. V bílém provedení s jemnými černými ornamenty bude ozdobou každé kuchyně.

Topinkovač Legacy Floral nabízí spoustu praktických funkcí, které oceníte především během hektického rána. Co pořád připravovat k snídani? Opečte plátky toastového chleba dokřupava, namažte máslem a marmeládou a uvidíte, že ta vůně děti z postele sama vytáhne.

Topinkovač nabízí také praktickou funkci rozpékání zmraženého chleba. Je vybaven speciálně navrženým tělískem a moderní zahřívací technologií, která zaručí o 55 % rychlejší opékání.

bydlinekSoutěž o 3 pomocníky značky Russell Hobbs
Zapojte se do soutěže o sendvičovač Fiesta, Family gril nebo topinkovač Legacy Floral. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu najdete na adrese: https://cz.russellhobbs.com/. Soutěž trvala do 17. ledna 2018.
Výherci: Monika Valecká, Petra Budíková, Eliška Loutecká

18.12.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444