Soutěžte o vysavač na okna

Jaro začalo a vy se možná stále odhodláváte ke generálnímu úklidu. Pokud patříte k těm, kteří umývání oken odkládají na neurčito, zpozorněte. V nové soutěži můžete vyhrát vysavač na okna, se kterým vás i mytí oken začne bavit.

Vyhrajte vysavač na okna WINDOW CLEANER značky Leifheit

Vysavač se stane vaším pomocníkem při umývání klasických i střešních oken, ale i dalších povrchů, jako jsou zrcadla, sprchové kouty nebo dlaždice. Díky inovativní technologii - elektrickému odsávání vody - získáte čisté povrchy beze skvrn a bez zbytečných kapek vody.

Jak vysavač funguje

Okna a další povrchy stačí nejprve umýt mopem na okna a pak odstranit zbylou vodu, pěnu a nečistoty vysavačem oken.

Tento automatický čistič oken, který vyvinula společnost LEIFHEIT, odsaje přebytečnou vodu a zároveň povrchy vyleští. Vy se tak nemusíte obávat kapek na podlaze nebo parapetu. 
 
Baterie vydrží až 30 minut. Maximálního výkonu dosahuje vysavač pouze při kontaktu s povrchem, pokud tedy vysavač nepoužíváte, sám se uvede do standby režimu.
 
Vysavač WINDOW CLEANER je kompatibilní s Click systémem. To znamená, že si rozumí se systémem pro komplexní úklid domácnosti - systémem Click. Stačí vám tak jedna variabilní teleskopická tyč, která je vhodná pro násady z řady ClickSystem, a moderní způsob uklízení je na světě. Stačí už jen dokupovat jednotlivé hlavice, například stěrku na okna, okenní ruční mop, čistič prachu a další.
bydlinek

Vyhrajte vysavač na okna WINDOW CLEANER od společnosti LEIFHEIT


Dvěma výhercům zašleme vysavač na okna. Stačí odpovědět na tuto otázku a mít štěstí při losování.
Soutěž běží do  26. dubna 2015.

Soutěž byla ukončena.

Výherci:
Josef Petrželka, Andrea Drábková
25.03.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444