Soutěžte o potravinové doplňky Aktivní zvíře

Krásné jarní počasí nás láká k delším procházkám rozkvetlou přírodou, k dovádění v parku a v lese se psím kamarádem. Užíváme si s ním sluníčka, čvachtání v rybníku, dodáváme si vzájemně energii. Je to úžasné, když jsme oba zdraví a bezstarostní. Ale pejsci stárnou rychleji, mohou se také zranit nebo být přetížení.

Problémy s chůzí

Když pes začne kulhat, může být příčin několik: nadměrná sportovní zátěž, vrozená vada, rychlý růst, obezita, stáří nebo úraz. Nejlepší je, když pejska vyšetří veterinář a zjistí konkrétní příčinu. Ve všech případech pak urychlí hojení kloubů a šlach přípravek Geloren dog s kyselinou hyaluronovou a dalšími přírodními aktivními látkami. Vlivem stárnutí kyselina hyaluronová, která je obsažena v kloubní tekutině, začne s rostoucím věkem v těle ubývat. Dochází k poškození kloubní chrupavky a rozvoji artrózy. Tomu lze předejít včasným preventivním podáváním želatinových granulí s vůní uzené šunky 1-2x ročně.
 

Potíže s dásněmi a poranění v ústní dutině

Při dovádění venku, aportování a okusování klacků si může psík způsobit drobné poranění v ústech. Neléčené záněty vedou až k paradontóze a vypadávání zubů. Zápach z tlamy signalizuje problém s usazováním plaku a tvorbou zubního kamene. Zde pomůže odstranění kamene zvěrolékařem. Drobné ranky v ústní dutině je vhodné ošetřit gelem Dentaren, který obsahuje hojivou kyselinu hyaluronovou a účinné antiseptikum. Dentaren zabrání rozvoji infekce a napomůže hojení.
 

Potravinové doplňky Aktivní zvíře

Řada veterinárních produktů Aktivní zvíře byla vyvinuta českými odborníky ve společnosti Contipro. Teprve nedávno došlo k objevu, že při méně závažných problémech se dají kloubní problémy řešit podáním kyseliny hyaluronové v podobě želatinových tablet (Geloren). Při vážných kloubních onemocněních se podává hyaluronan injekční formou (Bonharen). Hyaluronan má také schopnost podporovat přirozené procesy hojení. Na špatně se hojící infikované rány je nejlepší aplikovat gel s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové (Anigran), samozřejmě ve spolupráci s veterinářem.

bydlinekChcete, aby váš pejsek běhal s radostí a bez trápení?
V soutěži o produkty Aktivní zvíře můžete vyhrát balení kloubní výživy ve formě želatinových tablet Geloren dog, nebo tričko. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku.
1. cena - balení Geloren dog
2. cena - balení Geloren dog
3. cena - tričko

Správnou odpověď najdete na webu http://www.aktivnizvire.cz

Soutěž trvá do 16. června 2016. Soutěž byla ukončena.

Balení Geloren dog získává Petra Malířová a Zuzana Šedivá, na tričko se může těšit Martin Dokoupil.

16.05.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444