Soutěžte o nový výrobník perlivé vody SodaStream SPIRIT

Už vás nebaví nakupování balení perlivých limonád? Máte rádi bublinky, ale chcete zkusit zdravější alternativy než přeslazené nápoje z obchodů? Vyrobte si domácí perlivou vodu. Právě můžete zkusit štěstí v nové soutěži o výrobník perlivé vody SodaStream SPIRIT.

Značka SodaStream v rocec 2017 uvedla na český trh designovou řadu výrobníků perlivé vody s označením SPIRIT. Je určena pro všechny, kteří si potrpí na stylový, a přitom maximálně funkční design. Z čerstvé kohoutkové vody si tak s novým SPIRITEM připravíte své oblíbené nápoje během pár vteřin. Stejně rychle skoncujete i s neekologickými plastovými lahvemi.

Výrobník SodaStream SPIRIT vyniká elegantními zaoblenými liniemi, které z něj dělají zajímavý doplněk každé kuchyňské linky. Čistý minimalistický design se snoubí s maximálním uživatelským komfortem. Přípravu domácích bublinek vám zjednoduší revoluční systém uchycení lahve „Snap-Lock“ bez nutnosti šroubování, díky čemuž obsluhu výrobníku s přehledem zvládnou i děti či starší lidé.

Novinkou je zjednodušení ovládání sycení pomocí praktického tlačítka umístěného na horní straně přístroje. Počtem stisknutí regulujete intenzitu naperlení vody tak, aby vyhovovala vašim představám.

Výrobník SodaStream SPIRIT pracuje na mechanickém principu a na jeho provoz tak nejsou potřeba žádné baterie ani síťové připojení. Součástí balení je bombička s potravinářským plynem CO2, která vystačí na přípravu přibližně 80 litrů perlivé vody a litrová nápojová lahev bez obsahu BPA. Pro přípravu oblíbených nápojů vám tak postačí čerstvá voda z kohoutku.
Výrobník SodaStream SPIRIT se prodává v bílém, černém a červeném provedení za doporučenou cenu 2499 Kč. 

Stále nemáte tip na vánoční dárek? 

Limitovaná edice v atraktivní vánoční krabičce se jmenovkou obdarovaného potěší každého

Spolu s novým výrobníkem si můžete zakoupit i lahve FUSE, jejichž design navrhl známý světový designer Yves Behar.

Sadu 3ks opakovaně použitelných tlakových nápojových lahví pro výrobníky perlivé vody SodaStream je pro vás připravena v oblíbeném vzoru složeným z teček ve třech nových barvách. Sada je zabalena do elegantní černé dárkové krabičky. Vznikl tak nápaditý dárek, který dobře vypadá a obdarovaného potěší pokaždé, když zasedne ke svému jídelnímu stolu. Navíc je díky obrázku stužky a jmenovky obdarovaného nachystán k okamžitému darování bez zdlouhavých příprav a balení.

bydlinekSoutěž o výrobník perlivé vody SodaStream SPIRIT
Odpovězte na níže připojenou otázku a vylosovaný šťastlivec se může těšit ze zdravé domácí perlivé vody. Soutěž trvala do 2. ledna 2018. Gratulujeme výherci: Marie Kalvodová.

Nápovědu získáte na stránkách výrobce: www.sodastream.cz.

04.12.2017 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444