Soutěžte o mexickou keramiku

1. cena - umyvadlo dle výběru

1. cena - umyvadlo dle výběru

Bydlínek tentokrát pro čtenáře BYDLENI.CZ připravil soutěž o dárky mimořádně krásné. Jedinečné barvy a vzory, které odkazují ke španělské, mayské a aztécké kultuře, najdete na ručně vyráběné keramice, kterou k nám z Mexika dováží společnost La Lagartija.

O tom, jak nádherně zdobená umyvadla, květináče, obklady, lampy a další keramické výrobky vznikají, se můžete více dočíst v článku Kousek Mexika i u vás doma. S celým bohatstvím těchto originálních produktů, jejich barvami a dekory se blíže seznámíte na webových stránkách společnosti La Lagartija.

bydlinekTi, kdo odpoví správně na Bydlínkovu soutěžní otázku, budou zařazeni do slosování o tři krásné ceny, o nichž si můžete udělat bližší představu z těchto obrázků.

  • Výherce 1. ceny se může těšit na ručně zdobené umyvadlo, vybrat si bude moci jedno ze tří typů (zápustné střední oválné, čtverhranné zápustné nebo stojací kulaté, v hodnotě od 8 990 Kč).
  • Výherce 2. ceny získá čtverhranný květináč zelenobílý (v hodnotě 1490 Kč).
  • Výherci 3. ceny zašleme malovaný talíř ( v hodnotě 590 Kč).

Soutěž již byla uzavřena.

 

27.12.2010 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444