Soutěžte o luxusní damaškové povlečení za 4 000,- Kč

Láká vás vyšperkovat si interiér krásnými solitérními kousky, které vám udělají radost a zároveň učiní váš domov výjimečným?

Pokud milujete design i v ložnici, poohlédněte se po povlečení z čistě přírodního damašku od české textilky Veba. Tento nádherný materiál najdete ve všech kolekcích světových návrhářů bytového textilu. V ložnici je nepřehlédnutelné. Jeho vytkávaný vzor krásně lomí světlo a vypadá luxusně.

V damašku od české textilky usínají světové hvězdy i smetánka z evropských královských dvorů. Veba jej vyrábí z nejjemnějších česaných přízí nejkvalitnější ve světě pěstované bavlny. To mu dává společně se speciální technikou tkaní jeho vyhlášenou jemnost, hebkost a odolnost – lidé si jej často pletou s hedvábím. Co je však příjemné, je jeho cena. Oproti pravému hedvábí je damaškové povlečení od Veby několikanásobně levnější. Díky jeho kvalitě bude i za dvacet let vypadat stále jako nové. Nevadí mu dovádění dětí ani drápky domácích mazlíčků. Pro vaše pohodlí a jednoduchou údržbu jej Veba vyrábí i v nežehlivé úpravě.

Povlečení z damašku, bavlněného saténu s designovými tisky i sladěné kolekce do ložnice, koupelny i kuchyní najdete na shop.veba.cz nebo ve značkových prodejnách.

bydlinekVyhrajte damaškové povlečení v zelenkavé barvě
Zkuste štěstí v soutěži! Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, kterou najdete na konci článku, a mít štěstí při losování. Nápověda se nachází na webové stránce https://shop.veba.cz/. Soutěž trvala do 27.12.2020. Výherce: Anna Beková


02.12.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444