Soutěžte o kvalitní české vyvařovací přikrývky

Přikrývka San Family

Přikrývka San Family

Jakou přikrývkou se přikryjeme - i to může podstatně ovlivnit náš spánek. Přikrývka má napomáhat příjemnému spánku a působit pozitivně na naši energii. Pokud je přikrývka nepříjemná, je pro nás například příliš tenká a je nám chladno, nebo je nám naopak pod přikrývkou horko, bude to rušit náš spánek. Ani pod starou nebo páchnoucí přikrývkou se dobře nevyspíme.

Vždy je ten správný čas pořídit si pro sebe nebo pro své blízké něco nového a dopřát si pocit příjemného zachumlání se do nadýchaných peřin. A protože jsme každý jiný, musíme si vybrat tu správnou přikrývku, která bude vyhovovat právě nám.
 

1. Přikrývka pro ty, kterým je horko

Je mnoho těch, kteří jsou tzv. horkokrevní a je jim pořád teplo. Pro ty je ideální pořídit letní přikrývku, která je lehounká, relativně tenká a především dobře odvádí vlhkost. Moderní textilie zajistí rychlý odvod vlhkosti z těla do povrchové tkaniny a její rychlé odpařování – tím vzniká chladící efekt. Tkanina zároveň udržuje suché mikroklima v lůžku.

Tip: přikrývka Siluran
 

2. Přikrývka pro ty, kterým je zima

Jste zimomřiví? Nebo váš manžel větrá po celý rok a vám je pod klasickou přikrývkou chladno? Pak si pořiďte vysoce hřejivou přikrývku. Přikrývka nemusí být vůbec těžká nebo extra silná. Vysoce hřejivého efektu se docílí speciální konstrukcí, kdy je přikrývka ušita ze dvou vrstev náplně a ty jsou odděleny vzduchovou mezerou. Jsou to v podstatě dvě přikrývky v jedné. A vy budete spát jako v bavlnce!

Tip: přikrývka Dueto Elegance
 

3. Přikrývka, která se dá vyvařovat

Potřebuje přikrývku pro dítě nebo alergika? I pro vás se najde řešení. Vybrané tkaniny umožňují pravidelné praní v pračce na 95 °C a sušení v sušičce do 120 °C. Při těchto teplotách dojde k odstranění všech mikroorganizmů a roztočů.

Tip: přikrývka San Family
 

4. Přikrývka, kterou jen tak nepropotíte

Tencel je přírodní vlákno, které se vyrábí z přírodní celulózy. Jeho významnou vlastností je schopnost uzamknout vlhkost a rychle ji odpařit. Přikrývka s povrchovou tkaninou, která obsahuje vlákna Tencel, lépe a rychleji odvádí vlhkost z lůžka. Přikrývky z Tencelu jsou velmi hebké a příjemné na dotek. A pokud se vám ji podaří přece jen propotit, tak ji můžete vyprat v pračce na 60 °C.

Tip: přikrývka Tencel  
 

5. Přikrývka z organické bavlny – balzám pro pokožku

Nedáte dopustit na klasickou bavlnu? Preferujete ekologicky šetrné výrobky? V našich končinách šetrnost k životnímu prostředí nebývá tím nejdůležitějším kritériem při výběru, ale také nabývá na významu. Navíc organická bavlna je velmi příjemný materiál a je šetrná k pokožce – neobsahuje žádné pesticidy ani jiné škodlivé látky.

Tip: přikrývka Organic
 

bydlinekSoutěžte o dvě přikrývky San Family, které můžete prát až na 95 °C
Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Správnou odpověď zjistíte na adrese https://www.loznice.czSoutěž trvala do 2. února 2018. Výherce: Eva Prokůpková

22.01.2018 | redakce Bydlení.cz
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444