Soutěžte o dámský toaletní stolek se zrcadlem

Každá žena si určitě vždy přála mít svůj vlastní kosmetický koutek, který by byl jejím královstvím. Udělejte ze své ženy princeznu a vyhrajte jí originální a praktický dárek.

Pojďte si se společností Nábytek Harmonia zasoutěžit o toaletní stolek Kana, díky kterému budou její kosmetické přípravky vždy uklizené na jednom místě.

Máte doma ženu či dívku, která vlastní příliš mnoho kosmetických přípravků, kadeřnických pomůcek a líčidel? Rádi byste, aby v těchto věcech byl pořádek a systém? Tak je uskladněte na jedno místo!


Toaletní stolky využije každá žena či dospívající dívka především pro uskladnění krémů, vlasových přípravků, kosmetických předmětů, líčidel a doplňků. Toaletky lehce umístíte do ložnice, koupelny či do dívčího pokoje, kde budou mít slečny vše potřebné po ruce, na jednom místě a hezky uklizené. Kromě prostoru pro své nezbytnosti jim dopřejete také pohodlí při zkrášlování. Dostatek úložného prostoru vám nabídne například bílý toaletní stolek Loreta se zrcadlem.

Pokud máte na toaletní stolek se zrcadlem málo prostoru, dáme vám skvělý tip. Obstarejte si kosmetický stolek. Na e-shopu společnost Nábytek Harmonie právě zlevnila kosmetický stolek Sandy, který se se svými rozměry 66 x 34 x 47 cm pohodlně vejde pod psací stůl, do rohu koupelny či vedle postele. Čtyři otáčivé úložné boxy zajistí pohodlné umístění všech dívčích potřebností.


V předvánoční soutěži můžete vyhrát toaletní stolek se zrcadlem Kana. Toaletka je vyrobená z lamina v bílo-černé kombinaci barev. Má dvě police vedle zrcadla, které můžete využít například pro vystavení parfémů, krémů, či stylingových přípravků. Součástí stolku je vysouvací šuplík, který je rozdělen na čtyři přihrádky.

Toaletní stolek Kana má následující rozměry: výška: 138,4 cm x šířka: 75 cm x hloubka: 39,8 cm


Jak se můžete zúčastnit soutěže o toaletku Kana? Zapojte se do facebookové soutěže na stránkách společnosti.

Soutěž poběží od 6.12. do 10.12.2017 na facebookových stránkách Nábytku-harmonia.cz a na facebookových stránkách Venilafi.

Co pro výhru musíte udělat?
1. Lajkněte stránku Nábytek Harmonia
2. Lajkněte stránku Eurokošík.cz
3. Do komentáře pod příspěvek na facebooku napište, který produkt vás v e-shopu Nábytek Harmonia zaujal a proč.

Soutěž můžete sdílet s komentářem "Soutěžím s Nábytkem Harmonia“.

Výherce se dozvíte 10.12. po 15. hodině. Výherce soutěže společnost Nábytek Harmonia zveřejní do komentáře pod příspěvek a také zde.

Kompletní pravidla soutěží najdete zde.

04.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444