Soutěže a nové služby

Aktuality BYDLENÍ.CZ

Redakce BYDLENÍ.CZ prodlužuje uzávěrku Letní fotografické soutěže do 20. září 2006. Každou fotografii, zaslanou do 6. září odměníme dvěma volnými vstupenkami na veletrh PRAGOINTERIER - LIVING FAIR 2006, který proběhne ve dnech 7.-10.září.

 

Prázdninové vzpomínání

 

Připomínáme, že úkolem v této soutěži je zaslat nám Vaše vlastní obrázky staveb či jejich pozůstatků, neobvyklých interiérů, zajímavých městských, venkovských i přírodních zákoutí nebo objektů vyjadřující pozitivní energii či příjemnou pohodu - veget.

 

Autor nejlepší fotografie obdrží ručně šité křeslo zn. Wegett.

Více o soutěži:
http://nabytek.bydleni.cz/clanek/Letni-soutez-o-kreslo-WEGETT

 

Poradna a poptávková služba BYDLENÍ.CZ

 

Pokud poptáváte nějaký produkt či službu nebo se na nás chcete obrátit s dotazem z oblasti bydlení, stačí vyplnit tento formulář: https://www.bydleni.cz/kform/poradna/

 

Každý dotaz či poptávku zaslanou do 6. září odměníme dvěma volnými vstupenkami na veletrh PRAGOINTERIER - LIVING FAIR 2006.

 

Pokud se chcete osobně poradit s konzultantem BYDLENÍ.CZ pro oblast nízkoenergetického bydlení, půdních vestaveb a rekonstrukcí Pavlem Svatoňem, na PRAGOINTERIERU navštivte o víkendových dnech stánek BYDLENÍ.CZ PK 71. Uvítáme, pokud nám své dotazy zašlete v předstihu.


 
Veletržní poradna je rovněž součástí Soutěže BYDLENÍ.CZ  o nejzajímavější dotaz či problém, jejíž vítěz získá publikaci z oboru bydlení.

 

Připravujeme soutěž o výrobek italské firmy LA VECCHIA BOTTEGA, která obohatí vybavení Vašeho baru.

04.09.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444