Soutěž studentských pojektů

Studentům všech typů škol, na kterých je zakoupen a vyučován program TurboCAD, je určena soutěž o nejlepší projekt a dovednosti v tomto programu nazvaná TurboCAD - studentské projekty 2006/2007. Soutěž je zaměřena na všechny technické obory zejména v oblasti nábytkářství, interiérové tvorby, dřevařství, truhlářství, architektury, strojírenství, designu, automobilového průmyslu, elektrotechniky a deskriptivní geometrie.

Softwarové technologie usnadňují a zkvalitňují práci mj. také v oblasti architektury, stavební projekce nebo produktového designu. Právě na tyto oblasti je zaměřena činnost společnosti ŠPINAR – software s.r.o., která je pořadatelem soutěže. Programy z nabídky této společnosti se mj. také vyučují nebo nově zavádějí na desítkách škol v ČR a SR. 


Společnost  ŠPINAR – software s.r.o. pořádá soutěž ve spolupráci se Střední odbornou školou obchodní a Středním odborným učilištěm řemesel Moravský Krumlov, odbornými garanty jsou vybraní odborníci z vysokých, středních i učňovských škol i odborníci z praxe. Soutěž bude mít dvě kola. V prvním bude předsednictvem odborné poroty vybráno maximálně 12 nejlepších studentských prací. V druhém kole budou studenti obhajovat své projekty a dovednosti v ovládání programu TurboCAD řešením příkladu modelace a konstrukce.

Každá škola může vyslat do soutěže maximálně dva studenty (se dvěma náhradníky) a každý student může do soutěže zaslat maximálně dvě své práce, a to nejpozději do 31.3.2007. Bližší informace, přihlášku a pravidla soutěže naleznete na adrese http://www.spinar.cz/skoly.php 


Finále prvního ročníku soutěže, které je  plánováno na 26.-27. dubna 2007, se pořadatelé rozhodli umístit do malebného prostředí Moravského Krumlova, kde je kromě řady architektonicky cenných památek a zajímavostí k vidění také slavná Slovanská epopej Alfonse Muchy, umístěná v galerii zdejšího zámku. Pro soutěžící i odbornou porotu je připraven celodenní bohatý program soutěžních i mimosoutěžních akcí. Pro vítěze soutěže jsou připraveny věcné ceny v celkové hodnotě přes 250.000.-Kč.


 

16.10.2006 | redakce Bydlení.cz
  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444