Soutěž se značkou Leifheit

O vysavač na okna a žehlicí prkno

Jaké dvě domácí činnosti jsou nejméně oblíbené? Možná se většina shodne, že neradi umýváme okna a žehlíme. Značka Leifheit proto přichází s praktickými pomocníky, které nepříliš oblíbené práce usnadní a především urychlí.

Vysavač na okna Window Cleaner

Většina z nás myje okna párkrát do roka. Čím více to odkládáme, tím méně se nám do toho chce, protože vidíme to náročně stahování špíny z okenní tabule a leštění, aby vše vypadalo dokonale. Pokud zvolíme ty správné pomocníky, můžeme si tuto nepříjemnou práci v mnohém ulehčit. Nejprve kvalitním hadříkem z mikrovlákna a se saponátem okno pečlivě umyjete a pomocí vysavače Window Cleaner špinavou vodu efektivně odsajete pryč a zároveň sklo naleštíte. Díky tomu vám odpadne ustavičné otírání dolního rámu, kam by jinak stékala stíraná voda. Navíc celý proces je neuvěřitelně rychlý a vy si tak můžete dopřát výhled z vašeho domu vždy jasný a čistý. K vysavači Window Cleaner si můžete zároveň pořídit i užší sací hubici 17 cm či mop na okna s připínací tyčí, která pasuje přímo k samotnému vysavači. Dosáhnete tak ze země na skutečně vysoká místa bez použití židle nebo skládacích štaflí.

Žehlicí prkno AIR BOARD Deluxe XL Plus

Žehlení si nikdo neužívá, ale oblečení a lůžkoviny, které přejedete žehličkou, jsou daleko čistější a zbavené bakterií. S žehlicím prknem AIR BOARD Deluxe XL Plus o velikost 140 x 38 cm se vám bude pracovat o třetinu rychleji a to díky technologii thermo-reflect. Ta umí páru a teplo odrážet a oblečení se tak žehlí samo i z druhé strany. Novou technologii a speciální tvar prkna oceníte při žehlení triček a košil v oblasti ramen, které dává obvykle zabrat.

A jestli máte více prádla? Nevadí, můžete u toho sedět i stát a nastavit si výšku dle potřeby od 76 do 98 cm. I v nejvyšších pozicích je prkno přes svou lehkou hmotnost velmi stabilní.

bydlinek
Soutěž o vysavač na okna a žehlicí prkno značky LEIFHEIT
Pokud si chcete o ceny zasoutěžit, odpovězte na následující otázku. Pro nápovědu můžete zamířit na: www.leifheit-online.cz. Soutěž trvala do 27.11.2018. Výherci: Renata Javorníková, Dana Pečinková
08.11.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444