Soutěž s KYZLINK architects & interior má svou výherkyni

Návrh realizace: KYZLINK architects & interior

Návrh realizace: KYZLINK architects & interior

Co vyhrála a na co se můžete těšit vy všichni ostatní?

KYZLINK architects & interior umí vytvářet moderní interiéry s nejlepšími myšlenkami minimalismu a funkcionalismu. Klientům nabízí individuální přístup a moderní návrh interiérů. Společnost nedávno ukončila soutěž o velmi zajímavou cenu. Jak to dopadlo a na co se těšit příště?

Výhra jako začátek nového života 
Každý účastník soutěže VYHRAJ ODPOLEDNE S BYTOVÝM DESIGNEREM KYZLINK, která probíhala na jaře na facebooku společnosti, musel udělat jediné – odpovědět na soutěžní otázku „Proč si myslíte, že byste měl/a vyhrát právě vy?" Nejoriginálnější odpověď měla paní Ilona, která odpověděla:

„Pokud platí úsloví - neštěstí v lásce, štěstí ve hře - pak musím vyhrát právě já. A jak jinak začít než právě kompletní přeměnou interiéru."


Jak se výherkyně radovala a co vše získala? 
Cena, kterou paní Ilona získala, opravdu stojí za to. Vyhrála totiž architektonický návrh rekonstrukce interiéru. V jejím případě se jedná o rodinný dům ze 70. let. Dům paní Ilony se nachází v Čebíně, právě zde ji navštívil designér Petr Pospíšil, který na základě představ majitelky navrhl úpravy. Paní Ilona nejvíce chtěla proměnu malé tmavé kuchyňky s terasou na prostornou kuchyň s jídelnou a odpočinkovým koutkem. 
Jak to dopadlo? Posuďte sami...
Petr Pospíšil navrhl například probourání otvoru mezi kuchyní a terasou a zastřešení terasy po celé ploše, mezi kuchyň a terasu umístil snídaňový bar. Nový vzhled dostal kuchyňský kout i jídelna. Do jídelny se díky promyšlenému návrhu vejde stůl až pro 6 osob. Zajímavostí místnosti je, že se na stropě nachází sádrokartonový rám, za kterým je umístěno osvětlení a nahradí také garnýže. V prostoru vznikl také odpočinkový kout s pohodlnými křesílky a velkoformátovým oknem, které umožňuje výhled do přírody. Z malé tmavé kuchyňky a nepoužívané terasy tedy designér vytvořil příjemné místo pro vaření, stolování i odpočinek.

 Půdorys současného stavu domu a půdorys návrhu
Současný stav domu paní Ilony: pohled do kuchyně, pohled na terasu, pohled z kuchyně
Chystá se další soutěž! 
Pro všechny, kdo nevyhráli, tu máme skvělou zprávu. Společnost KYZLINK totiž již v září plánuje další soutěž na facebooku o Architektonický návrh kanceláře nebo domácí pracovny.
 
Staňte se fanoušky společnosti na facebooku a nenechte si tuto šanci uniknout. Stačí se podívat na tyto stránky www.facebook.com/KYZLINK.architects?ref=hl.
04.07.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444