Soutěž s Electrolux: Oblečení na každý den vyprané a usušené s péčí

Pračku používáte skoro každý den, pamatuje však na její údržbu? Rozlišujete jemné prádlo od ostatního? Společnost Electrolux, specialista na šetrné praní a sušení představuje nové spotřebiče se špičkovými technologiemi. 

Zkuste štěstí a vyhrajte balíček produktů pro šetrné a profesionální praní a sušení prádla.

Hýčkejte své prádlo v pračkách nové řady Electrolux PerfectCare

Vlna, denim i citlivé tkaniny, jako je například hedvábí - vaše oblečení může i po několikerém vyprání vypadat přesně tak, jak jste ho koupili. Stačí se spolehnout na pračku z řady Electrolux PerfectCare, která zajišťuje dokonalou péči o prádlo.

Kromě záruky naprosto čistého prádla poskytují pračky z řady PerfectCare mnohem víc. Představme si vyspělé technologie nové řady praček Electrolux PerfectCare 600, 700 a 800.
 

Série 600 s technologií SensiCare: Každodenní praní se sílou antialergické páry

Technologie SensiCare automaticky pro každou várku prádla upraví čas, spotřebu vody a elektrické energie. Díky tomu prací cykly netrvají zbytečně dlouho a vaše oblečení vydrží déle svěží a v té nejlepší formě. Antialergická pára v kombinaci s vysoce účinným pracím programem umožňuje odstranění bakterií a alergenů z oděvů. Zajišťuje hygienické a zároveň jemné čistění.
 

Série 700 s technologií SteamCare: Upravený vzhled vždy po ruce

Technologie SteamCare umožňuje ukončit každý prací cyklus přidáním páry, která zabraňuje mačkání. Dosáhnete tak hladkého prádla bez žehlení. Kromě toho můžete využít i samostatné parní programy k rychlému osvěžení oblečení, aniž byste ho museli prát. Navíc unikátní technologie FreshScent umožňuje osvěžit oblečení působením páry a parfému, který krásně provoní vaše prádlo.

 

Série 800 s technologií UltraCare: Každé vlákno oblečení ošetřeno a chráněno

Nedokonale rozpuštěný prací prostředek negativně ovlivňuje výsledky praní, zatímco nerovnoměrné rozložení aviváže zase může vaše oblečení poškodit. Pračka s technologií UltraCare smíchá prací prostředek a aviváž s vodou ještě před samotným kontaktem s prádlem. Každé vlákno vašeho oděvu tak bude perfektně čisté, svěží a hebké pro dokonalý výsledek.

Sušička, která nejen suší

Máte sušičku? Mají ji vaši sousedé, kteří si ji nemohou vynachválit? Uvažujete o její koupi? Představme si její výhody.

Prádlo, které si déle udrží svůj tvar, hebkost a funkčnost. Prádlo, které po vytažení ze sušičky můžete rovnou poskládat do skříně - čisté, voňavé, nezmačkané. Tu nejšetrnější péči v sušení prádla a mnohem více umožňují sušičky ze zcela nové řady Electrolux PerfectCare.
 

Série 700 a 800 s technologií GentleCare: Ideálně suché oblečení při poloviční teplotě

Některé sušičky vystavují prádlo zbytečně vysokým teplotám. Šetrná technologie GentleCare umožňuje sušení téměř při poloviční teplotě, než jakou využívají běžné sušičky bez tepelného čerpadla. Díky tomu nejen udržíte skvělý stav vašeho oblečení, ale také snížíte spotřebu energie a zkrátíte čas potřebný k sušení.
 

 

Série 800 a 900 s technologií DelicateCare: Tvar a velikost vašeho oblečení beze změny

Chytrá technologie DelicateCare nastaví teplotu vzduchu a intenzitu sušícího programu tak, aby oblečení dostalo péči na míru. Ať už sušičce svěříte jemné prádlo, vlněnou sukni nebo outdoorovou bundu, můžete se spolehnout, že výsledek bude perfektní. Technologie DelicateCare řídí pohyb prádla uvnitř sušičky tak, aby vlákna příliš nerotovala, ani se nekroutila, a tak brání srážení vlněných oděvů. Díky vyšším otáčkám bubnu prádlo drží na jednom místě a nepomačká se. Výsledkem je dokonale hebké vlněné oblečení, které si udrží svůj tvar, jako kdyby bylo usušené na ramínku. 
 
S šetrnou technologií DelicateCare budete mít jistotu, že si vaše outdoorové oblečení v případě nepřízně počasí zachová svou hlavní funkci – nepromokavost. DelicateCare totiž reguluje teplotu sušení tak, aby chránila funkční materiály před opotřebením. Díky tomu nevystaví oblečení příliš vysoké teplotě, která by ho mohla zbavit speciálních vlastností.
 

Série 900 s technologií CycloneCare: Hedvábí šetrně a rovnoměrně usušené

Technologie CycloneCare zajistí vašemu prádlu, včetně kousků z těch nejjemnějších materiálů, rovnoměrné a šetrné sušení díky speciálnímu proudění vzduchu. Zásluhou toho bude vaše oblečení déle vypadat jako nové – udrží si tvar, měkkost, zářivé barvy a bezchybný vzhled.

Sušení hedvábí je tak trochu alchymie. Technologie CycloneCare si s touto výzvou snadno poradí – vysuší oblečení ze všech stran díky spirálovitému proudu vzduchu, který pronikne i do hůře dostupných záhybů, jako jsou kapsy nebo švy. Zajistí tak precizní a rovnoměrné sušení, aby hedvábí vypadalo perfektně.

bydlinekSoutěž o produkty pro šetrné praní a sušení
Dopřejte svému prádlu kvalitní a šetrnou péči. Společnost Electrolux věnovala do soutěže balíček pro šetrnou péči o prádlo: vak na jemné prádlo, odstraňovač vodního kamene a mastnoty a vonné ubrousky do sušičky. Na balíček se mohou těšit 2 výherci.
Soutěžní otázku naleznete na konci článku. Soutěž trvá do 14. prosince 2017.


Jak ještě lépe pečovat o prádlo

Dáte-li oblíbeným kouskům ze svého šatníku tu správnou péči, budete se z nich těšit mnohem déle. Příslušenství Electrolux v kombinaci se spotřebiči z řady PerfectCare dodá vašemu oblečení něco navíc.
 

FreshScent: Osvěžte své oděvy vůní páry

Užívejte si pocit právě vypraného prádla, aniž byste ho museli zdlouhavě prát. Unikátní technologie FreshScent jako první na světě umožňuje osvěžit oblečení působením páry a parfému namísto klasického pracího programu. Pára v kombinaci s exkluzivními vůněmi zajistí, že vaše oblečení bude nejen skvěle vypadat, ale také krásně vonět. Parní programy jsou navíc velmi šetrné, a tak udrží prádlo déle jako nové bez nutnosti častého praní.
 

Vždy dostatek prostoru

Bojujete s nedostatkem místa? Instalací spotřebičů na sebe ušetříte spoustu cenného prostoru. S montážní sadou umístíte pračku se sušičkou snadno a bezpečně na sebe, aniž byste potřebovali další úchytky nebo fixační prostředky. Kromě toho vám důmyslně zabudovaná zásuvka usnadní manipulaci s prádlem. A navíc speciální podstavec pod pračku a sušičku vám ulehčí vkládání a vykládání prádla. 

 

Ochránce jemného prádla

Jemné a choulostivé prádlo vyžaduje šetrné zacházení. O jeho ochranu se během praní postará speciální sáček na praní Electrolux.

 

Tajemství hebkého prádla bez elektrizování

Doplňte prádlo v sušičce speciálním ubrouskem. Ten oblečení změkčí a provoní. Ubrousky do sušičky, které zabraňují mačkání a vzniku statické elektřiny, můžete bez obav kombinovat se všemi druhy tkanin.

Pamatujte i na údržbu vaší pračky

Zapomeňte na ocet, po kterém bylo vypráné prádlo nepříjemně cítit. Vodního kamene a mastnoty nashromážděné během každodenního praní se nyní můžete zbavit pomocí speciálního přípravku od Electrolux. Odstraňovač Clean & Clean zajistí účinné odstranění vápenitých a jiných usazenin z pračky nebo myčky nádobí.


O všechny tyto tři pomůcky pro šetrné praní a sušení můžete hrát v soutěži!

bydlinekSoutěž o produkty pro šetrné praní a sušení
Dopřejte svému prádlu kvalitní a šetrnou péči. Společnost Electrolux věnovala do soutěže balíček pro šetrnou péči o prádlo: vak na jemné prádlo, odstraňovač vodního kamene a mastnoty a vonné ubrousky do sušičky. Na balíček se mohou těšit 2 výherci.
Soutěžní otázku naleznete na konci článku. Soutěž trvala do 14. prosince 2017. Výherci: Marie Šišková, Radka Horáčková

Nápovědu naleznete na www.electrolux.cz/perfectcare.

01.12.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444