Soutěž o žehlicí prkno značky Leifheit

To, jak bude vaše prádlo vyžehleno, záleží na několika faktorech. Vedle správně zvoleného postupu praní a kvalitní žehličky se na výsledku podílí také žehlicí prkno. Je tu nová soutěž, ve které můžete vyhrát žehlicí prkno od Leifheit, které žehlení usnadní.

Patentovaný systém pro snazší žehlení

Představujeme žehlicí prkno Leifheit AirBoard, jehož tělo není vyrobeno z kovu, ale plastu. Proč tato inovace? Možná se také vám při žehlení stalo, že se mřížka žehlicího prkna prožehlila na oblečení. Plast je váhově lehčí než kov, a proto tento problém nehrozí.

Rychleji vyžehlené i velké kusy

Žehlicí prkno Leifheit AirBoard disponuje rozměrnou XL žehlicí plochou ve velikosti 140 x 38 cm. Tak se vám budou pohodlně žehlit i větší kusy oblečení, povlečení, ubrusy apod.

O 33 % účinnější žehlení

Plocha, která je vyrobena ze speciálních syntetických materiálů, nabízí o 33 % rychlejší a snazší žehlení. A to vše díky technologii "Thermo-reflect", kdy se pára a teplo odráží a prádlo je žehleno jak shora tak i zespodu současně.

Do žehlení bez výmluv

Už žádný člen rodiny se nemůže vymlouvat, že ho při žehlení bolí záda. Prkno totiž můžete nastavit až do výšky 98 cm. A koho bolí nohy, může si díky speciálně tvarovaní konstrukci k žehlení i pohodlně sednout.

Další vychytávky, které usnadní žehlení:

  • posuvná odkládací plocha pro žehličku s francouzskou elektrickou zásuvkou a prodlužovačkou
  • vodící anténa na kabel pro pohodlné žehlení bez překážení napájecího kabelu
  • bavlněný potah
  • optimální pro žehlení košil - speciální tvarování pro žehlení oblasti ramen
  • vyrobeno z ultralehkých materiálů pro snadnou montáž a demontáž a snadnou přepravu
  • extra stabilní rám pro větší stabilitu a pevnost, funkce vyrovnávání - při nerovnostech podlahy stačí na žehlicí prkno mírně zatlačit a prkno se samo vyrovná
  • váha 5 kg, záruka 5 let
bydlinek

Soutěž o žehlicí prkno Leifheit
Vyhrajte kvalitní žehlicí prkno Leifheit AirBoard. Stačí odpověď na následující otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu hledejte na stránkách: www.leifheit-online.cz.

Soutěž trvala do 21. února 2016. Soutěž byla ukončena.

Výherci: Martina Vondrušková, Andrea Charvátová

19.01.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444