Soutěž o zahradní udírnu BRADLEY

Uzené produkty se mezi spotřebiteli těší velké oblibě. Ať už jde o maso, sýr, nebo zeleninu. Mnozí z nás mají ambici připravit si tuto pochoutku po svém domácím způsobem. Motivací může být lákavá možnost zpestření letního zahradního vaření nebo nespokojenost se sortimentem velkoobchodů. Ať už se jedná o jakýkoli důvod, k jeho splnění slouží web www.grilykrby.cz s širokou škálou ekektrických udíren k výběru.

Udírny BORNIAK

Udírny BORNIAK fungují na bází digitálního nebo manuálního ovládání. Tyto udírny mohou být vyrobeny z nerezu a aluzinku, nebo se skládat kompletně z nerezové oceli. Existují větší i menší velikosti. Za nezpochybnitelnou výhodu platí automatický dávkovač pilin, který v pravidelných intervalech přikládá do udírny dávku bukových, dubových, březových nebo olšových pilin. Samozřejmostí všech udíren jsou rošty, ale pouze udírny Borniak nabízí speciální lištu na zavěšení masa a dalších potravin formou háčků. 
 
 

Ekektrické udírny BRADLEY

Také zahradní udírny BRADLEY disponují manuálním nebo digitálním ovládáním. Kromě uzení různých druhů produktů se hodí také k procesu sušení. Coby palivo slouží brikety z lisovaného dřeva různých druhů (švestka, jabloň, pecan, javor, dub atd.) K dispozici je více než 28 druhů lisovaných briket a ke každému druhu masa si lze vybrat tu nejvhodnější příchuť. Pekanové brikety se dobře hodí ke zvěřině či vepřovému, javorové pak k lososu. Jabloň se doporučuje k zelenině a sýrům, zatímco ořechovec k hovězím žebírkům. To už však samozřejmě závisí na individuální chuti příslušného strávníka. 

bydlinek Soutěž o zahradní udírnu BRADLEY
Zkuste štěstí a zúčastněte se soutěže o zahradní udírnu značky BRADLEY. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu najdete na adrese: https://www.grilykrby.cz/udirny-bradley/. Soutěž probíhala do 17.7.2019. Výherce: Tereza Dvořáčková

19.06.2019 | redakce Bydlení.cz
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444