Soutěž o vysavač na okna Window Cleaner

Stále odkládáte velký jarní úklid? Na umývání oken se musíte dlouho připravovat? S pomocníkem Window Cleaner dosáhnete čistých oken beze šmouh a navíc za velmi krátký čas. Zkuste štěstí v soutěži a vyhrajte vysavač na okna od značky Leifheit.

Automatický čistič oken Window Cleaner vás překvapí svou důmyslnou technologií. Využijete ho při umývání všech oken, včetně těch střešních, ale také dalších povrchů, jako jsou zrcadla, sprchové kouty nebo dlaždice v koupelně.  

Jak na to

Okna a další povrchy nejprve umyjete hadrem nebo speciálním mopem na okna a pak z nich s pomocí vysavače odsajete zbylou vodu, pěnu a nečistoty. Odpadá tak zdlouhavé leštění, vaše okna zůstanou beze šmouh a podlaha nebo parapety bez nežádoucích kapek.

Vysavač na okna vyvinula společnost LEIFHEIT, která neustále své výrobky inovuje, aby zákazníkům co nejvíce vyhovovaly. Window Cleaner se tak může pyšnit novým kompaktním designem těla pro snazší manipulaci.


Shrňme si největší výhody 

  • Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody
  • Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice
  • Kompatibilní s Leifheit Click systémem
  • Stand-by senzor pro maximální výdrž baterie
  • Široká gumová stírací čepel: 28 cm
  • Nabíječka je součástí balení
  • Záruka 2 roky

 

Podívejte se na video, jak vysavač na okna funguje v praxi: 

bydlinekSoutěž o vysavač na okna Window Cleaner
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže o pomocníka Window Cleaner. Soutěž trvala do 26.4.2017. Výherci: Marta Prokůpková, Ivana Zahradníčková

Nápovědu najdete na adrese: www.leifheit.cz.

06.04.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444