Soutěž o výrobník domácí perlivé vody z limitované edice SodaStream JET PREMIUM

Oblíbili jste si perlivou vodu? Nekupujte sodovku v plastových lahvích, myslete ekologicky a perlivou vodu si vyrobte doma! Značka SodaStream představuje limitovanou edici výrobníku domácí perlivé vody SodaStream Jet Premium, která vás nadchne novými barevnými kombinacemi - leskle černá je doplněna kovovým nádechem a jednou ze tří metalických barev - titanovou, zlatou či růžově zlatou.

Tip na vánoční dárek

Přemýšlíte, čím letos obdarujete své nejbližší? Výrobník perlivé vody je dobrým tipem. „Podle našich průzkumů měl pouze nepatrný zlomek obdarovaných k takovémuto dárku nějaké výhrady a výrobník domácí perlivé vody věnovaný jako dárek nezklamal úctyhodných 99 % obdarovaných. Pro každého, kdo hledá nápad na zajímavý dárek, je tento údaj tím nejlepším doporučením, že nenakoupí zbytečnou hloupost a s výrobníkem domácí perlivé vody se vydají osvědčenou cestou“, uvedl Zdeněk Zahrádka, manažer značky SodaStream

Výrobník perlivé vody SodaStream Jet dokáže připravit čerstvou perlivou vodu snadno a rychle během několika vteřin a přímo doma. Nově představená limitovaná edice Jet Premium zaujme tím, že vznikla pouze pro tři země, ve kterých budou mít letos na Vánoce zákazníci unikátní možnost pořídit si oblíbený výrobník domácí perlivé vody ve vylepšeném provedení Premium s nadstandardní výbavou. Ta zahrnuje výrobník v podobě jedné ze tří metalických barev a navíc dvě skleničky od návrhářů značky SodaStream.

bydlinek
Soutěž o výrobník domácí perlivé vody SodaStream
Pokud si chcete o výrobník zasoutěžit, odpovězte na následující otázku. Pro nápovědu můžete zamířit stránky www.sodastream.cz. Soutěž trvala do 28.10.2018. Výherce: Bára Jandírková

04.10.2018 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444