Soutěž o vychytávky pro chytré bydlení

Chytré bydlení - „smarthome“ - je nyní velice žádaná záležitost. Inteligentní elektroinstalace se systémem KNX a produkty společnosti Gira změní váš dům na inteligentní dům.

Vyhrajte podomítkové rádio, dokovací stanici nebo zásuvku s LED osvětlením.

Dodejte vašemu domu nové inteligentní technologie, jejichž pomocí lze udělat bydlení více pohodlné, bezpečné a dokonce i energeticky šetrnější. S KNX systémem může být v domácnosti mnoho funkcí, které automaticky kontrolují a vyhodnocují její fungování. Mezi funkce patří např. kompletní řešení světelných scén či ovládání žaluzií v závislosti na denním světle. Když vstoupíte do svého domu nebo bytu, jste uvítán světlem v chodbě, v kuchyni a v obývacím pokoji, přes Revox multiroom uslyšíte v každém pokoji svou oblíbenou hudbu. Regulace vytápění může být automatizována v závislosti na potřebách obyvatel. Funkce můžete ovládat či zkontrolovat i mimo dům, třeba z dovolené.

Chcete mít trochu chytřejší domácnost? Máme pro Vás pár vychytávek, které si můžete přidat do vaší stávající elektroinstalace bez většího zásahu. A pozor - nyní je můžete vyhrát v soutěži:


1. cena: Podomítkové rádio GIRA RDS

Podomítkové rádio GIRA RDS zkrátka patří do zdi stejně jako vypínače a zásuvky. Žádné kabely nepřekážejí na pracovní desce. Intuitivní ovládání je díky kapacitivnímu senzorovému poli a kvalitnímu displeji pro znázornění informací obzvlášť pohodlné. S jeho zcela nově koncipovaným reproduktorem má rádio čistý, objemný zvuk – dokonce excelentní stereokvalitu, při zapojení dostupných Gira přídavných reproduktorů. Reproduktory lze přidat přímo k ovládacímu elementu, nebo ve spojení s dvojitým vedením do vzdálenosti až 20 m. Rádio rozpozná připojené reproduktory samo a automaticky přepne mezi zvukem stereo nebo mono.

Více na http://gira.cz/produkty/klasicka-elektroinstalace/audio-system/podomitkove-radio-rds/.
 

2. cena: Dokovací stanice - Gira

Dokovací stanice umožňuje připojení externích zdrojů hudby na Gira rádio RDS nebo na hi-fi věž. Přenos hudby funguje bezkabelově přes Bluetooth tak, že koncový přístroj nemusí být přímo připevněn. Přístrojová elektronika je umístěna kompaktně podomítku, a tak může být instalována do jedné jediné přístrojové krabice, např. v kombinace s podomítkovým rádiem RDS. Instalace pro kombinace nesmí být provedena uvnitř rámečku, také odsazené umístění je možné. Připojení k podomítkovému RDS rádiu pro reprodukci hudby lze přes AUX-vývod.

Dokovací stanice je vybavena třemi vyměnitelnými nástavci, které umožňují využití dokovací stanice jako univerzální nabíječky pro široké spektrum Smartphonů a MP3-přehrávačů. Díky jednoduché možnosti výměny nástavců je dokovací stanice kompatibilní se všemi běžnými dobíjecími rozhraními – Apple 30-Pin, Apple Lightning a USB Mikro-B. A proto může být použita také čistě jako nabíjecí stanice. Přídavná záslepka je nasazena, v případě když je jen využita reprodukce hudby přes Bluetooth (bez nabíjecí funkce) – ideální řešení pro hotely.

Více na http://gira.cz/produkty/klasicka-elektroinstalace/datova-a-komunikacni-technika/dokovaci-stanice/.
 


3. cena: Zásuvka s LED orientačním osvětlením – Gira

Zásuvky s LED orientačními světly disponují zapuštěnou LED světelnou lištou, která vrhá světlo směrem dolů. Tak vzniká nepřímé orientační osvětlení, které neoslepuje. Gira zásuvky s LED orientačními světly disponují zároveň stmívacím senzorem, který světlo při setmění automaticky zapne a při rozednění vypne. LED světla se nachází na krytech zásuvky a při montáži se kontakt spojí přímo s podstavcem. To umožňuje dovybavení již nainstalovaných Gira zásuvek.
   
Více na http://gira.cz/produkty/klasicka-elektroinstalace/zasuvky/zasuvka-s-orientacnim-led-svetlem/.

bydlinekSoutěž o vychytávky pro inteligentní bydlení
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže o podomítkové rádio, dokovací stanici a zásuvku s LED osvětlením - to vše od společnosti SBS ELEKTRO.

Odpověď naleznete na adrese: http://gira.cz/.


Soutěž trvala do 26. 3. 2017. Výhercům gratulujeme: Jiří Vrabec, Lukáš Plášek, Andrea Dokulilová

22.02.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444