Soutěž o vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

Již 24. února 2022 odstartuje 12. ročník odborného veletrhu FOR DECOR & HOME v Letňanech. Jestliže se zajímáte o novinky a trendy v interiérovém vybavení, zkuste štěstí v soutěži o vstupenky.

Kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží proběhne od čtvrtka do soboty v termínu 24. - 26. února 2022 v areálu letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. Tradiční akce je vyhledávanou obchodní událostí pro všechny odborníky, profesionály i obchodníky v daném oboru. Primárně je veletrh zaměřen na jarní a letní sortiment, naleznete zde i celoroční nabídku bytových dekorací a dokonce s žádoucím obchodním předstihem i Vánoce 2022 ! Zapojte se také vy do veletržního dění.

Výstavní plocha haly 2 bude patřit stálým vystavovatelům zvučných jmen, jako jsou  AUTRONIC, DAKLS, DECORIUM, EDWILAN, INTERSERVIS, MOREX, MYRIS TRADE, NEKUPTO, PRODEX IMPORT. Zvláště velkolepou expozici chystá SIMONS TRADE ze Slovenska na ploše 220 m2. Vítanou novinkou v hale bude zajisté renomovaná firma ST. GABRIEL se svým floristickým sortimentem. Půvabný dárkový sortiment včelích produktů naleznete na stánku PČELARSTVO DARUVAR z CHORVATSKA.

Zvláštní pozornost věnujeme společné velké ostrovní expozici polských firem, které zastřeší společnost Lower Silesia Voivodeship. Prezentován bude různorodý sortiment dárkového a dekorativního charakteru, například keramické originály, křišťálové výrobky pro stolování, dárková přáníčka, ale i tradiční perníčky či značková vína. Zde jsou zástupci polské strany, které můžete navštívit na stánku číslo 2B05: EÖKKE, ESTERA GRABARCZYK, JULIA CRYSTAL FACTORY, PIERNIKI WROCLAVSKIE, PRACOWNIA CERAMICZNA TOSZONA, SZYNOL – PRACOWNIA CERAMIKI. Všichni zmínění vystavovatelé budou mít na letňanském výstavišti svou premiéru, přijďte je podpořit svou návštěvou.

Pro obchodníky a profesionály jsou připraveny volné vstupenky na základě registrace na webu veletrhu. Milovníci dekorací mohou získat 50% slevu na vstupné. Akci je možné navštívit denně od 10 do 18 hod. Více informací o veletrhu i registraci obchodníků a návštěvníků najdete na www.fordecor.cz

bydlinekZapojte se do soutěže o 30 vstupenek
Stačí odpovědět na níže přiloženou otázku a mít štěstí při losování. 15 z vás získá po dvou vstupenkách. Soutěž trvala do 21.2.2022.
Výherci: Alois Semelka, Vlastimil Kupsa, Lucie Konfrštová, Jiří Kalenda, Jiří Hájek, Anna Holinková, Jarka Heczková, Anna Tůmová, Jitka Chemišincová, Tereza Řezaninová, Radka Řezaninová, Martin Schwarz, Vladimír Vodička, Jaroslava Korpášová, Jan Zuska, Rostislav Trtík

08.02.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444