Soutěž o všestranné nádobí Tefal Ingenio Elegance

Patříte mezi milovníky domácího vaření? Rádi zkoušíte nové recepty, třeba i o několika chodech? Zbystřete svou pozornost, neboť Tefal představuje inteligentní nádobí, které nejen usnadní vaši cestu za skvělou večeří, ale potěší i svou praktickou stránkou. Díky nádobí Ingenio Elegance budete zase o krůček blíže k pohodlné a zdravé přípravě pokrmů.

Naprostou minulostí budou časy, kdy každé jídlo vyžadovalo použití jiné nádoby. Ingenio Elegance je hravě variabilní. Ze sporáku do trouby, z trouby k servírování přímo na stůl, ze stolu zbytky jídla do lednice, z lednice rovnou do myčky a nakonec úsporné uložení. Stohovatelný design šetří místo a zajišťuje snadné uložení v kuchyňských skříňkách. To vše díky unikátnímu konceptu nádobí s odnímatelnou rukojetí Ingenio. Jedním klikem rukojeť sejmete nebo nasadíte na jakýkoliv hrnec či pánev ze sady Ingenio Elegance.
Vlastnosti nepřilnavého povrchu Tefal Titanium Force zaručují perfektní výsledky přípravy zdravých pokrmů bez nutnosti použití oleje či jiných tuků.
Díky indikátoru teploty Thermo-Spot™, který ohlídá ideální teplotu rozpálení pánve, nikdy nedojde k přepalování ingrediencí, při kterém vznikají zdraví škodlivé látky. Trvanlivé nádobí Ingenio Elegance, které se mimořádné snadno čistí, je rovněž oceňováno pro svůj zářivý kovový efekt. Sada Ingenio Elegance obsahu 15 kusů, zahrnující hrnce, pánve i rendlíky.

Ingenio Elegance (L2319652) - Doporučená cena je 4199 korun.


bydlinek
Soutěž o všestranné nádobí Tefal Ingenio Elegance
Pokud si chcete o nádobí zasoutěžit, odpovězte na následující otázku. Nápovědu se dozvíte zde: https://www.tefal.cz/c/INGENIO-ELEGANCE/p/RANGE-21AZ-G

Soutěž trvala do 27.11.2018. Výherce: Markéta Šarounová
07.11.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444