Soutěž o vánoční balíček vůní Sense

Vůně mají velmi významný vliv na lidské emoce. Nejen, že dokáží stimulovat paměť, ale zároveň oživují vzpomínky. Každý z nás si jistě vybaví moment, kdy nám nějaká dávná vůně z minulosti připomněla silný zážitek. Soutěžte s ProSpánek o vánoční balíček vůní Sense a vytvořte svým smyslům zážitek i ve své ložnici.

V čem je vůně Sense výjimečná a originální?

Při vytváření vůně Sense byly zapojeny nejvybranější esenciální oleje a dlouho působící parfémy, aby u vás v ložnici vznikl luxusní čichový dojem. Vůně Sense vychází zejména z kombinace sladké madagarské vanilky a perského jantaru. Tohle spojení vytváří kouzlo, které promění každý prostor v hřejivé prostředí. Kombinace přírodních vůní okouzlí prostě každého.
 

Jak moc nás může vůně prostředí ovlivňovat?

Vůně je velmi mocná a na člověka má velký vliv. Vůně dokáže vyvolat chuť k jídlu, vzpomínky, vybaví se nám konkrétní osoby, situace i místa. Jakmile někam vejdeme, vůně je vždy to první, co naše smysly zachytí. Mnohé studie dokonce prokázaly, že čichová paměť je mnohem silnější než zraková, 95 % získaných informací zrakem do jednoho roku zapomeneme, ale u čichové paměti je to pouze 20 %.
Unikátní sada vůní Sense vám zajistí relaxační prostředí ve vaší ložnici. Vonný difuzér je nejvhodnější umístit do ložnice, navodí příjemnou relaxační atmosféru a zajistí klidný a vydatný spánek.
 
Čím ještě můžete zútulnit své domácí prostředí a dosáhnout tak maximálně příjemného a pohodlného místa k relaxaci, vám poradíme na kterékoliv prodejně ProSpánek

bydlinek Soutěž o vánoční balíček vůní Sense
Vyhrajte tento vánoční balíček s důmyslnou a moderní aromaterapií, kterou vnesete do každé místnosti v domě včetně ložnice neopakovatelnou atmosféru. Právě do ložnice byla jedinečná vůně Sense navržena.

Odpověď na soutěžní otázku i další originální a výhodné vánoční balíčky a tipy na dárky pro vaše blízké najdete na všech prodejnách ProSpánek nebo na www.prospanek.cz

Soutěž trvá do 18.12.2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme Pavlu Navrátilovi.

05.12.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444