Soutěž o ústní sprchu Oral-B AquaCare 6

Nazuby.cz je internetový obchod, který se téměř 20 let specializuje na prodej produktů pro kvalitní ústní hygienu. Osobní přístup, rychlé dodání zboží a dostatek informací patří mezi základní benefity e-shopu. Seznamte se s e-shopem, zkuste štěstí v soutěži a možná právě vy vyhrajete cestovní ústní sprchu Oral-B AquaCare 6.

Že je čištění mezizubních prostor velmi důležité, ví každý. Pravidelně bychom měli používat mezizubní kartáčky, zubní nitě a dalším vhodným doplněním je ústní sprcha. Ta čistí zuby a mezizubní prostory pomocí proudu vody. Navíc masíruje dásně a je pomocníkem při čištění fixních rovnátek. Výhodou čištění proudem vody je, že se dostane i do těžko dostupných míst. Zároveň můžete k vyplachování použít nejen běžnou vodu, ale také roztok vody a léčivé ústní vody. To ocení zejména osoby, které mají problémy s dásněmi.

Nazuby.cz věnuje do soutěže tři cestovní ústní sprchy Oral-B AquaCare 6. Sprcha disponuje třemi režimy ve dvou intenzitách pro individuální nastavení. Vestavěná nádržka o objemu 145 ml usnadňuje přenášení. Používáním ústní sprchy přispíváte ke zdraví zubů i dásní, protože sprcha jemně odstraňuje nečistoty z mezizubních prostor, zbavuje zuby plaku a provádí masáž dásní.

bydlinekSoutěž o 3 cestovní ústní sprchy Oral-B AquaCare 6
3 z vás se mohou těšit na ústní sprchu. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď se dozvíte na adrese: https://www.nazuby.cz/.
Soutěž trvá do 7.10.2021. Soutěž byla ukončena. Výherci: Michaela Kroutilová, Kristýna Řezáčová, Jitka Táborská

07.09.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444