Soutěž o tyčový vysavač SENCOR

Tyčový akumulátorový vysavač SVC 0625AT od Sencoru se stane vaším každodenním parťákem na cestě za čistou domácností. Zahrajte si o něj v nové soutěži.

Vysavač SVC 0625AT od Sencoru je tichý, lehký, stabilní a nepotřebuje žádný kabel. Bezšňůrový provoz zajišťuje Li-Ion baterie 25,2 V, která se postará o 50minutový úklid bez přestávky. 

Vysavač 4 v 1  - více než jen vysavač 

Tyčový vysavač od Sencoru 4 v 1 nabízí kromě účinného vysávání i funkci mopu pro všechny typy podlah, ve svém těle ukrývá ruční vysavač a se speciálním nástavcem si poradí s vlasy a všemi chlupy od zvířecích miláčků.



S tímto snadno ovladatelným vysavačem vysajete všechna zákoutí vašeho domova, hravě se dostanete pod nábytek i gauč. Vysavač je totiž vybaven otočnou hubicí o 180° a LED osvětlením, které odhalí i ty nejmenší drobečky.

Vysavač SVC 0625AT disponuje vyjímatelným a vysoce kvalitním HEPA filtrem a omyvatelnou nádržkou na nečistoty o objemu 0,5 l, díky které nemusíte neustále dokupovat vyměnitelné sáčky. 

bydlinekVyhrajte vysavač od Sencoru
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku.
Nápovědu najdete na www.sencor.cz. Soutěž trvala do 15.10.2020. Výherce: Jana Doušková

16.09.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444