Soutěž o sušák na prádlo Leifheit Linomatic

Kde sušíte prádlo? V zimě doma na přenosném sušáku a na jaře a v létě? Možná i váš přenosný sušák už leccos pamatuje. Schválně, kolikrát jste museli sušák zdvihat ze země a prádlo hledat po zahradě? Ve spolupráci se značkou Leifheit jsme připravili soutěž o venkovní otočný sušák Linomatic. Tak do toho!

Venkovní otočný sušák LINOMATIC 400 je odolný vůči vlivům počasí. Jeho rám je vyroben z nerezavějícího hliníku, takže ho můžete bez obav nechat venku za deště i větru. Před špínou jsou šňůry chráněny důmyslným systémem zatahování šňůr do bočnic. Tak bude vaše prádlo vždy ochráněno od nežádoucího umazání. 

Na venkovní sušák zvládnete pověsit až 4 pračky prádla, k dispozici máte 40 m šňůr. Stačí vybrat vhodné místo za domem na zahradě a poprosit zručného kutila, aby vám sušák zabetonoval (součástí balení je držák na zabetonování). Pokud nechcete betonovat, můžete si zakoupit šroubovací držák, do kterého lze zasadit sušák bez potřeby betonování.

Užívejte si pocit z proschlého prádla na čerstvém vzduchu.  

Na venkovní sušák LINOMATIC 400 se vztahuje záruka 3 roky.

Podívejte se na video, jak venkovní sušák funguje:

bydlinekSoutěž o 2 venkovní sušáky Linomatic
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže o otočný sušák od značky Leifheit. Soutěž trvá do 21.5.2017. Výherci: Magda Doskočilová, Zuzana Pourová

Nápovědu najdete na adrese: www.leifheit.cz.

02.05.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444