Soutěž o štědrovečerní hostinu pro čtyřnohé mazlíčky

Blíží se Vánoce, čas, kdy dopřáváme slavnostní jídlo jak sobě, tak svým blízkým a nezapomínáme samozřejmě ani na naše chlupaté mazlíčky. Těm ale svědčí úplně jiné dobroty než cukroví, čokoláda nebo vánočka. Jejich citlivá bříška potřebují něco speciálního. Abychom vám usnadnili rozhodování, co vybrat, nabízíme pár tipů na pochoutky, kterými svého čtyřnohého kamaráda určitě potěšíte.

BRIT MONO PROTEIN - Česká štědrovečerní hostina

I váš pes může mít slavnostní štědrovečerní večeři! Za tímto bramborovým salátem s tradičním kaprem se skrývá kompletní krmivo vhodné i pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí. Obsahuje 100% čistý protein z kapra. Pochoutka je vyrobena ve formě jemného paté, aby chutnala i starším psům. Jde o ideální doplněk k běžně podávaným granulím. 
 

BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – vánoční box plný chutí

Tak to je kočičí vánoční dárek, jak se patří! Pestrý výběr kapsiček nenechá v klidu ani velmi vybíravé kočičky. Potěší i ty s problematickým příjmem potravy. Tyto lahodné filetky ve šťávě totiž obsahují až 85 % masa, a to z lososa, kuřete, kachny a krůty. Jsou obohacené i o rakytník a lichořeřišnici, které působí preventivně proti chorobám močových cest. Bezobilné kapsičky jsou vhodné jako kompletní krmivo nebo jako doplněk ke granulím.

bydlinek Soutěž o dárkové balíčky konzerv pro psy a boxy pro kočky od značky BRIT
5 výherců obdrží balení kapsiček pro kočky a 4 výherci balíček 3 konzerv pro psy. Stačí odpovědět na níže přiloženou otázku a mít štěstí při losovování. Správnou odpověď najdete na adrese https://krmivo-brit.cz/. Soutěž trvala do 8.11.2022.

Výherci: Balíček kapsiček pro kočky obdrží N. Lauterbachová, T. Dvořáček, M. Chudáčková, E. Kováčová a D. Prášek a balíček konzerv pro psy získávají J. Pongrác, S. Machová, L.Tulisová, S.Vodičková.

 
27.10.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444