Soutěž o deskové hry od DINO Toys

Přemýšlíte nad vánočními dárky, které po pár dnech nezůstanou ležet v koutě? Desková hra nezestrárne, neokouká se a pokaždé přinese něco nového. Zabavíte se, mnohé se naučíte a především budete trávit čas s rodinou. Vybrali jsme pro vás tři deskové hry od české značky Dino, o které si můžete zasoutěžit.

Strategická hra: Nastupovat, prosím

Vytvořte nejlepší autobusovou linku v Londýně nebo New Yorku a bezpečně dopravte všechny cestující do cílové stanice. 

Ve hře Nastupovat, prosím se stáváte řidičem autobusu, který se snaží dovézt cestující tam, kam potřebují. Dokážete se vyhnout zácpám? Kolik vítězných bodů nasbíráte? 

Společenská hra Nastupovat, prosím je vhodná od 8 let a hrát ji můžete ve dvou nebo až pěti lidech. 
 


Rodinná hra: Kde domov můj?

Rodinnou hru Kde domov můj? není potřeba zdlouhavě představovat. Mnozí ji znají jako úspěšnou televizní soutěž s moderátorem Alešem Hámou. Nyní už nemusíte soutěžit pouze s televizí, prověřte své znalosti naživo s přáteli a rodinou.

Společenská hra má tři napínavá kola. V prvním kole otestujete svou bystrou mysl a rychlost, v druhém prověříte vědomosti z různých tematických kruhů a ve třetím ukážete znalost krajů České republiky. Vžijte se do role soutěžících a zahrajte si svou oblíbenou kvízovou hru doma s přáteli!


Ucho - Originální párty hra pro slyšící ze světa neslyšících

Zkuste si představit, že nemůžete využívat svůj primární vjem – sluch. Zbystřete a napojte se na všechny ostatní smysly. Používat můžete pouze rty a ruce. Hádejte a vyjadřujte známá slova jen pomocí znakové řeči nebo odezírání ze rtů.  Stejně tak jako neslyšící...
 
Nákupem deskové hry Ucho podpoříte neziskovou organizaci Tichý svět, která se dlouhodobě snaží o propojování světa slyšících a neslyšících.

bydlinek Soutěž o 3 společenské hry od značky DINO Toys
Česká rodinná firma Dino Toys, která pro vás v Čechách vyrábí puzzle, deskové hry a plastovou legendární Tatru, příští rok oslaví výročí. Jaké? Zkuste odpovědět na otázku v níže připojeném formuláři.

Tři náhodně vylosovaní výherci obdrží jednu z těchto tří her: Nastupovat, prosím, Kde domov můj? nebo Ucho.

Nápovědu hledejte přímo na stránkách českého výrobce Dino Toys mojedino.cz. Soutěž trvala do 13.12.2022. Výherci: O. Poláková, K. Hvězdová, J. Pavel

29.11.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444