Soutěž o samozavlažovací polštářek Hydrobox®

Hydrobox® je revoluční novinka na českém trhu. Jedná se o samozavlažovací polštářek, který se postará o přirozené zavlažování zahradních rostlin, pokojových květin, bylin, zeleně, výsadby zahrad, keřů a dalších rostlin.

Jezdíte často na dovolenou a nemáte květináče se samozavlažovacím systémem? Pak je pro Vás Hydrobox® ideálním řešením! Nemusíte prosit Vaše sousedy, aby Vám během Vaší nepřítomnosti chodili zalévat květiny.

A jak vlastně Hydrobox® funguje? 

Krok 1: Před použitím je potřeba polštářek vložit na 10 - 15 minut do nádoby s vodou, aby do sebe vodu nasákl. 

Krok 2: Hydrobox® vložte na dno květináče nebo mezi zeminu - co nejblíže ke kořenům rostlinky. Největší typ polštářku je určený k použití přímo na zahradě při výsadbě stromů, tújí nebo keřů.
Samozavlažovací polštářek Hydrobox® je ekologicky šetrný, kořeny rostliny jím prorostou a pak spolu až 3 roky žijí v symbióze. Po třech letech, až si rostlinka vytvoří silný kořenový systém, se polštářek rozpadá. Vy během té doby zaléváte až o polovinu méně - šetříte tím svůj čas a peníze.

Hydrobox® zabraňuje vysychání rostliny a ochraňuje ji před vadnutím. Zároveň likviduje přebytek vody v půdě, aby rostlinka neuhnila. Hydrobox® je vhodný pro výsadbu nových rostlinek - zvyšuje úspěšnost zakořenění sazenic.

Hydrobox® se vyrábí v několika variantách velikostí a tvarů, každá velikost je přizpůsobena pro jiný druh rostlin - hrnkových nebo zahradních. Rady, jak polštářek používat, nejčastější dotazy a jak pro své rostliny vybrat vhodnou velikost Hydroboxu snadno najdete na stránkách https://www.benco.cz/.

bydlinek
Soutěž o 3 samozavlažovací polštářky Hydrobox® 
Stačí odpovědět na následující soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Soutěž trvala do 9. května 2018.
Odpověď naleznete na stránkách https://www.benco.cz/. Výherci: Marek Slavíček, Alena Kejhová, Jindra Vobořilová
12.04.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444