Soutěž o rostoucí židli Maximo

Budete mít po prázdninách doma prvňáčka? Není vám jedno, jak a na čem vaše dítě sedí? Správně sedět - to je předpoklad nejen pro zdravá záda, ale také efektivní učení. Podívali jsme se na kloub otočné židli Maximo. V čem vyniká a co od ní můžete očekávat? Zkuste štěstí a zahrajte si o ni.

Maximo - židle, která s vámi drží krok

Od otočné židle Maximo můžete očekávat mnohem více než od židle klasické. V rámci rostoucího nábytku od německého výrobce MOLL se dokáže přizpůsobit proporcím a výšce dítěte a zajistit mu kvalitní ergonomické posezení, při kterém nehrozí bolesti ani vážnější poškození zad.

Otočná židle Maximo byla vyvinuta tak, aby dítěti perfektně vyhovovala. Rychlým a jednoduchým způsobem lze co nejpřesněji nastavovat výšku zádové opěrky, hloubku i výšku sedáku. Podívejte se na video, jak snadné je židli dítěti přizpůsobit. Navíc je sedák i opěrka pohyblivá, a tak dítě nikdy nebude sedět ve strnulé pozici.  

 

Tělo židle je připevněno na široké základně s pěti rameny, ta zaručují stabilitu i přes všechny neočekávané pohyby. Bezpečnost zajišťuje také mechanismus, který přibržďuje kolečka, aby neujížděla. Židli však lze místo koleček pořídit i s kluzáky. Pokud potřebujete, aby se dítě plně soustředilo na učení, můžete dokonce zablokovat otáčivý mechanismus židle.



Židle, která nestárne

Židle Maximo je nabízena v mnoha trendových odstínech. Potahy jsou pratelné a dokonce vyměnitelné. Až tedy barva vaše děti omrzí, mohou si vybrat jinou. Židle Maximo se tak přizpůsobuje nejen tělesným proporcím, ale reaguje i na měnící se vkus dítěte. 
 

Ocenění pro Maximo

Hledáte pro své dítě skutečně kvalitní nábytek? Vyžadujte certifikace. 
  • Dětská otočná židle Maximo získala známku AGR („Aktion Gesunder Rücken"), certifikaci od sdružení německých odborníků z oblasti prevence a léčby onemocnění zad. 
  • Dále byla hodnocena za kvalitu a praktičnost. V rámci ocenění Öko-Test vyšla jako nejlepší ze všech testovaných. 

bydlinek
Soutěž o rostoucí židli Maximo od MOLL - německého výrobce dětského nábytku
Odpovězte na soutěžní otázku, kterou naleznete v níže přiloženém formuláři, a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se na ergonomickou židli těšit. 

Nápovědu hledejte u prodejce nábytku MOLL na adrese: www.rostoucistolymoll.cz.
Soutěž trvala do 12. září 2018. Výherce: Iveta Šafaříková
23.08.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444