Soutěž o reproduktory a vertikální myši k počítači

V nové soutěži můžete vyhrát audio sestavu a vertikální myši k počítači. Ceny do soutěže vložila holandská společnost TRUST. Z výhry se můžete radovat i vy. Stačí, když správně odpovíte na přiloženou soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování.

Set reproduktorů Trust GXT 635 Rumax láká špičkovým výkonem i vzhledem

Reproduktory Trust je možné používat spolu s počítačem, tabletem, telefonem, herní konzolí i televizí. Jednoduše si tak kdekoliv vytvoříte podmínky pro dokonalý požitek z hudby nebo filmu. Reproduktory jsou ozvláštněny stylovým LED podsvícením s možností pokročilého nastavení pro dokonalé světelné efekty.
 
Reproduktory Trust GXT 635 Rumax připojíte bezdrátově pomocí Bluetooth nebo prostřednictvím digitálních (optických, HDMI-ARC, USB) či analogových (3.5mm) vstupů. Set reproduktorů nabízí špičkový 80W výkon (40W RMS) a jeho součástí je i 5palcový subwoofer, který nabízí skutečně hřmící basy. Výšky a basy si navíc můžete nastavit přesně podle vašich požadavků, a to dálkovým ovladačem nebo pomocí ovládacích prvků na zadní straně reproduktoru Trust GXT 635 Rumax.

 

Myš Trust Bayo Ergo pro pohodlnou práci na počítači

Ergonomická bezdrátová myš Trust Bayo Ergo nadchne všechny nadšence počítačových her, ale i běžné uživatele. Její tvar byl navržen pro maximální pracovní pohodlí, její vertikální provedení má za cíl udržet ruku a zápěstí v přirozené poloze. Na myši Trust Bayo Ergo vás jistě zaujme i efektní podsvícení nebo integrovaný akumulátor, který vás zbaví nutnosti kupovat tužkové baterie.

bydlinekZapojte se do soutěže o dvě myši a jednu audio sestavu od značky TRUST
Správnou odpověď najdete na portálu BYDLENI.CZ. Soutěž trvala do 26.12.2021. Soutěž byla ukončena. Výherci: Pavel Štěpnička, Veronika Křižíková, Alena Smutná

26.11.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444