Soutěž o prodlužovací přívod s WIFI modulem od společnosti Legrand

Inteligentní elektroinstalace představuje moderní způsob jak mít přehled o dění v celém domě. Kousek takové chytré elektroinstalace můžete nyní získat. Stačí se zapojit do soutěže, ve které výherce od společnosti Legrand obdrží prodlužovací přívod s WIFI modulem.

Prodlužovací přívod s WIFI modulem od společnosti Legrand umožňuje vzdálené ovládání domácích zařízení, jako jsou například lednice, TV, světla atd. přes aplikaci v smartphone nebo tabletu. Aplikace je ke stažení zdarma pro operační systémy Android (4.2. a vyšší) a iOS (8.2. a vyšší). Každá zásuvka může být řízena jednotlivě. V případě poruchy, například mrazáku, nebo zapnutí TV, kdy nikdo nemá být doma, je okamžitě zasláno upozornění. Dají se také nasimulovat scénáře proti zlodějům – vypnutí/zapnutí světel, spuštění TV apod. Zároveň je možné ověřit výši spotřeby elektrické energie u připojených zařízení, a tím mít kontrolu nad její spotřebou.

Technické parametry: 
Délka kabelu: 1,5 m
Počet zásuvek: 4
Úhel pootočení zásuvky: 45°

bydlinek
Soutěž o prodlužovací přívod s WIFI modulem od Legrand
Pokud byste chtěli o prodlužovací přívod soutěžit, odpovězte na následující otázku. Pro nápovědu můžete zamířit na: https://www.legrand.cz/eliot. Soutěž trvala do 23.12.2018. Výherce: Jaroslav Molnár
05.12.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444