Soutěž o přenosný bluetooth reproduktor Orava

Rádi byste poslouchatlihudbu kdekoliv a kdykoliv? S novým bezdrátovým reproduktorem od značky ORAVA si můžete zazpívat se svým oblíbeným interpretem, kdy se vám zachce. Zkuste štěstí v soutěži.

Bezdrátový reproduktor nesmí chybět na žádné party

Užívejte si naplno hudební zážitky díky bezdrátovému reproduktoru Crater1, který přináší čistý a dynamický stereo zvuk. K reproduktoru nepotřebujete žádný kabel, bluetooth technologie umožňuje bezdrátové přehrávání hudby z jakéhokoliv mobilního telefonu, tabletu či notebooku. Tento "repráček" vás potěší svou velikostí, a přesto vás ohromí skvělým zvukem. Reproduktor Crater1 má certifikované krytí IP65, takže ani voda a prach nemohou zkazit zábavu. Vezměte ho s sebou k bazénu, na firemní a školní akce nebo na stanování a vyrazte za dobrodružstvím.

Poslech oblíbených songů si budete užívat až 10 hodin od nabití. Reproduktor je vybaven 2000 mAh Li-ion dobíjecí baterií a úplně se nabije za 3 - 4 hodiny. Pokud bude třeba, je možné nabíjení prostřednictvím miniUSB portu. Po spárování a propojení vašeho bluetooth zařízení umožní reproduktor díky podpoře BT profilu HFP provádět hlasité telefonování přes reproduktory a vestavěný mikrofon. Crater1 je vybaven také funkci NFC (připojení jedním dotykem) a 3,5 mm AUX konektorem pro připojení externího zdroje zvuku. Dostupný je ve čtyřech stylových barevných provedeních.

bydlinek Soutěž o bezdrátový reproduktor Orava 
Zkuste štěstí a vyhrajte reproduktor značky Orava. Nápovědu naleznete na: http://www.orava.info/oravask/default.asp?cls=stoitem&stiid=81573
Soutěž trvala do 8. října 2019. Výherce: Věra Kuncová

09.09.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444