Soutěž o Pohádkový adventní kalendář

Tipy na knihy pod stromeček

Co by nemělo chybět pod vánočním stromečkem? Zřejmě se všichni shodneme, že to bude kniha. Potěší malé děti, teenagery, studenty, unavené rodiče i seniory. Nakladatelství Albatros pro vás vybralo 9 tipů na knihy, kterými se u vánočního stromečku zavděčíte. 

Zkuste štěstí v soutěži, ve které můžete vyhrát Pohádkový adventní kalendář s 24 nejoblíbenějšími pohádkami.

Šárka Krejčová a kol.: Pohádkový adventní kalendář

Nejoblíbenější pohádky v netradičním adventním balení. Dvacet čtyři prosincových večerů do Vánoc, dvacet čtyři klasických pohádek před usnutím. Těší se na vás mnoho pohádkových postav, princezen i zvířátek. A až si všechny pohádky přečtete, můžete si ze sešitků podle návodu na deskách vytvořit vlastní pohádkovou knížku.
Albatros, cena 799 Kč.
 

bydlinek Soutěž o Pohádkový adventní kalendář
Zpříjemněte dětem čekání na Ježíška. Čtěte si společně každý den. Pohádkový adventní kalendář s 24 pohádkami od nás získají 2 z vás. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování.

 

Amazing Ameziane: Tarantino o Quentinovi

Necenzurovaný komiksový výlet do duše slavného režiséra. Dozvíte se o Tarantinově mládí, o jeho filmařských začátcích a režijní filozofii. Komiks nabízí mimo jiné zajímavé detaily z natáčení jeho devíti filmů, které změnily svět kinematografie.
Garamond, 699 Kč.
 

Karel Pošíval – Markéta Nekolová: Vyjednavač 

Když slova zachraňují životy. Poznejte zblízka práci policejního vyjednavače a zjistěte, jak mohou různé vyjednávací postupy obohatit i váš život!
CPress, 399 Kč
 

Richard W. Bulliet a kol.: Země a její národy I.: Do roku 1550

Moderní průvodce světovými dějinami ve výpravném provedení. Dějiny světa nejsou jen dějinami Evropy – v této zevrubné publikaci to dokládá kolektiv renomovaných historiků.
Vyšehrad, 1299 Kč

 

Lucie Bechynková: Neodpovídej 

Debutový detektivní román od zakladatelky podcastového fenoménu Opravdové zločiny. Ve spletitých pavučinách virtuálního světa se pohybuje přitažlivý muž, který vstupuje do života mladých žen.
CPress, cena 399 Kč.
 

Aleksander Kaczorowski: Hrabal: Sladká apokalypsa

Biografie slavného českého spisovatele od oceňovaného polského bohemisty. Díky osobní známosti obou autorů je navíc příběh doplněn historkami doslova z první ruky.
XYZ, 369 Kč
 

Arnošt Goldflam: Strašidelná Šumava

Podivné strašidelné příběhy z ponurých šumavských hvozdů. Šumava je kraj nejen krásný, ale také tajemný – a někdy i hrůzný. Vyprávění, ze kterých bude příjemně mrazit dětem i rodičům.
CPress, 349 Kč

 

David Miřejovský: Amerika na mušce

Ožehavá témata americké současnosti v hledáčku reportéra ČT  Poznejte americkou realitu očima žurnalisty, který se dostane i do míst, kam běžný turista nezavítá!
CPress, 399 Kč
 

Tomáš Etzler: Novinářem v Číně 2

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Nahlédněte do života běžných Číňanů i života zahraničního novináře, který přinášel zpravodajství z totalitní země.
Vyšehrad, cena 499 Kč

bydlinek Soutěž o Pohádkový adventní kalendář
Odpovězte na níže připojenou otázku a dva z vás se mohou těšit na výhru. Nápovědu najdete na adrese https://www.albatrosmedia.cz/. Soutěž trvala do 4. prosince 2023. Výherci: M.Blahovská, R.Francová


01.12.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444