Soutěž o podstavec pod monitor značky Stell

Pracovní stůl je prostor, kde tvoříme, vymýšlíme a realizujeme naše nápady. Proto je důležité vytvořit na něm organizované a přehledné místo, kde se vám bude dobře pracovat. Začněte například u podstavce na monitor Stell SOS 5010.

Stejně jako ostatní výrobky značky Stell je vyroben z kvalitního materiálu, a tak unese i ty největší monitory až o hmotnosti 20 kg. Podstavec je 8 cm vysoký, což umožňuje hned dvě věci, a to umístění monitoru do výšky očí a vytvoření prostoru, kam můžete uložit klávesnici, myš atd. Podstavec pod monitor Stell vyniká minimalistickým a moderním designem. Jedná se o praktický doplněk, který se hodí na každý pracovní stůl.

Doporučená cena 600 Kč
 
Více informací i místa, kde můžete podstavec koupit, najdete na www.stell.cz.
 

bydlinekVyhrajte podstavec pod monitor STELL
Chcete rázem získat na pracovním stole více místa? Zorganizujte si pracovní prostor za pomoci podstavce STELL, který můžete vyhrát v této soutěži. Nápovědu naleznete na: www.stell.cz. Soutěž trvala do 25.11.2019. Výherce: Markéta Kubíková

04.11.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444