Soutěž o plážovou osušku VELUR

Vyhrajte velurovou osušku SCANquilt v hodnotě 1 290 Kč a vyrazte si zalenošit na vaši oblíbenou pláž nebo zahrádku.

U všech výrobků značky SCANquilt je cítit blízký vztah ke Skandinávii. Inspirace touho severskou zemí se odráží v kvalitních přikrývkách a polštářích s výplní z dutých vláken, které si velmi rychle získaly oblibu pro svoji lehkost, hřejivost a snadnou údržbu. Jednoduchý severský design, který můžeme obdivovat na kolekcích povlečení, prostěradel a dalších doplňků, se rozvinul o další dezény francouzských, italských a anglických návrhářů do současně nabízených více jak 600 vzorů a barev. 

Plážové osušky SCANquilt

Letní čas radovánek u vody nebo v trávě je tady, zpříjemní je i sametová osuška VELUR. Modrá barva s elegantními pruhy bude v každém ročním období designovým společníkem nebo hezkým dárkem.

Díky osušce VELUR relaxujete v pohodlí a je praktickým parťákem nejen ve chvilkách odpočinku. 

bydlinekVyhrajte plážovou osušku VELUR
Ve spolupráci se značkou SCANquilt vyhlašujeme letní soutěž o plážovou osušku VELUR SCANquilt v elegantní modré barvě, s výrazným červeným ohraničením a bílými pruhy, o rozměru 100 x 180 cm. Osuška je běžně k dostání za cenu 1290 Kč.

Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku a jeden z vás může vyrazit k vodě s novou, stylovou osuškou.

Odpověď najdete na https://www.scanquilt.cz/rucniky-a-zupany/plazove-osusky. Soutěž trvala do 2.8.2020. Výherce: Katka Boudná

02.07.2020 | redakce Bydlení.cz
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444