Soutěž o outdoorovou kameru

Outdoorová kamera značky SENCOR potěší kvalitním detailním záznamem pomocí SONY senzoru v 4K nejen příznivce extrémních sportů, ale nabídne i zábavnou alternativu pro rodinné natáčení dovolenkových zážitků a prázdninových akcí.
 
 

Divoká jízda na raftu, výživný cross-country na horském kole nebo úchvatná podmořská flóra a fauna – to vše a ještě mnohem víc můžete natočit v profesionální kvalitě v rozlišení 3 840 x 2 160.

Kameru můžete zaostřovat pomocí digitálního zoomu a lze s ní pořizovat snímky až do velikosti 16 Mpx. Díky digitální stabilizaci obrazu lze eliminovat rozostření způsobené otřesy kamery při natáčení.

Z mnoha možností nastavení stojí za pozornost především zpomalený záznam ve Full HD, kdy frekvence 60 snímků za sekundu umožňuje skvělé, téměř trojnásobné zpomalení. Stejně tak v rozlišení 1 280 x 720 je zpomalení naprosto famózní, byť v nižším rozlišení. Už v základním vybavení uživatel najde bohaté příslušenství, a to především několik sad pro uchycení kamery na helmu, na selfiestick nebo stativ, na řídítka či tyč a samozřejmě také vodotěsné pouzdro pro natáčení vodních i potápěčských aktivit.

Tato třetí verze oblíbené kamery je také nově vybavena dálkovým ovládáním a samozřejmostí je WiFi modul pro ovládání kamery z osobního mobilního telefonu či tabletu.

Outdoorová kamera Sencor 3CAM 4K03WR je na českém trhu k dispozici za 2599 Kč. Vy ji však můžete získat v soutěži.

bydlinek
Soutěž o outdoorovou kameru
Odpovězte na soutěžní otázku, kterou naleznete v níže přiloženém formuláři, a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na kameru SENCOR 3CAM 4K03WR. 
Soutěž trvala do 15. července 2018. Správnou odpověď najdete na www.sencor.cz.
Výherce: Tereza Kuncová
26.06.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444